1,024 citiri

[ Cum a fost ] Introducere în avocatură. Provocări. Reușite. Perspective / 25 octombrie 2017, București

Cum a fost

Baroul București, în colaborare cu ELSA București a organizat, în data de 25 octombrie 2017, conferința intitulată ”Introducere în avocatură. Provocări. Reușite. Perspective”.

Lectorii evenimentului au fost decan avocat dr. Ion Dragne, consilier avocat Mihai Tănăsescu și avocat Mihai Maxim.

În cadrul conferinței, au avut loc discuții legate de avantajele profesiei de avocat, de admiterea în barou, de parcursul unui avocat de succes, de câștigarea și menținerea notorietății profesionale într-un mediu plin de provocări.


ELSA Bucuresti organizează conferința

Introducere în avocatură. Provocări. Reușite. Perspective

București, Baroul Bucureşti, Sala “Avocat Flavius Teodosiu”

25 octombrie 2017, 14:30

Probabil ai auzit de multe ori practicieni spunând că avocatura nu este o meserie sau o profesie, ci este un mod de viață, sau că problemele pe care clienții se așteaptă ca avocații lor să le rezolve sunt incomparabil mai complexe decât legile și presupun un nivel ridicat de cunoaștere și înțelegere a societății.

Chit că mereu ai știut că vei deveni avocat sau că vrei să analizezi toate posibilitățile până să descoperi domeniul în care vei face performanță, conferința „Introducere în avocatură. Provocări. Reușite. Perspective” este evenimentul pe care nu trebuie să-l ratezi.

Vom discuta despre avantajele și dezavantajele avocaturii și despre întregul parcurs al unui avocat de succes, de la admiterea în barou, până la câștigarea și menținerea notorietății profesionale într-un mediu plin de provocări.

Prima conferință în cadrul căreia rolurile se schimbă: de această dată nu practicienii vin la studenți, ci studenții sunt invitați în lumea practicienilor ca să descopere avocatura „la ea acasă”.

Evenimente conexe