191 citiri

Protecția consumatorului pe piața serviciilor poștale – noutăți, provocări, soluții / 29 noiembrie 2017, Bonn

Grupul Reglementatorilor Europeni din domeniul serviciilor poștale (ERGP) în colaborare cu Autoritatea de reglementare germană (BNetzA) organizează seminarul

Protecția consumatorului pe piața serviciilor poștale – noutăți, provocări, soluții

Bonn, Germania

29 noiembrie 2017

Evenimentul este dedicat tuturor actorilor europeni din domeniul serviciilor poștale, în special asociațiilor de consumatori și utilizatorilor de servicii poștale. Seminarul reprezintă o oportunitate de dialog cu reprezentanții autorităților de reglementare membre ale ERGP și reprezentanții Comisiei Europene.

Dezbaterile din cadrul seminarului se vor purta pe parcursul a două sesiuni:
1) Sesiunea dedicată reclamațiilor utilizatorilor va compara experiențele din Statele Membre și va analiza gradul de transparență a informațiilor, ținând cont de diversitatea serviciilor poștale, precum și de evoluția rapidă a soluțiilor inovatoare în domeniul serviciilor poștale (noi soluții tehnologice, sisteme automate de tip self-service).
2) Sesiunea dedicată prezentării și dezbaterii studiului privind principalele evoluții ale sectorului poștal care va fi realizat de Copenhagen Economics: calendar, obiective cheie și plan de implicare a actorilor de pe piață.

Lucrările seminarului se vor desfășura în limba engleză.

Participare la seminar
Înregistrarea pentru participarea la seminar se realizează până la data de 6 noiembrie 2017, prin completarea și trimiterea formularului la adresa GROW-ERGP@ec.europa.eua.

Evenimente conexe