349 citiri

Concurs de procese simulate – Drepturile Omului & DIP / 16 decembrie 2017, București

ELSA București organizează

Concurs de procese simulate – Drepturile Omului & DIP

București

16 decembrie 2017

Dacă ai păreri ferme asupra drepturilor fundamentale ale omului, dacă ești la curent cu jurisprudența CEDO și dorești să îți aprofundezi cunoștințele în domeniu, fă-ți vocea auzită prin participarea la Concursul de Procese Simulate de Drepturile Omului și Drept Internațional Public!

Departamentul Activități Academice te invită să fii parte într-o cauză privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului. Dacă ești anul II, III sau IV, înscrie-te împreună cu un coleg până pe 22 noiembrie prin completarea formularului: https://docs.google.com/forms/d/1E90WyAnL61LZ7a3NV0oXly5LrjeaLb4X9VlrcenKkXs/edit.

Pe data de 23 noiembrie, va fi trimisă speța, pe baza căreia vor fi întocmite memoriile pe care le așteptăm la adresa drepturile.omului@bucuresti.elsa.ro până pe 3 decembrie la ora 23:59. Pe 10 decembrie vor fi anunțate echipele selectate pe baza memoriilor, care se vor întâlni în fața instanței pe data de 16 decembrie.

Cele mai bune șase echipe vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile de argumentare și oratorie, precum și cunoștințele în domeniu în etapa orală pe 16 decembrie în fața juriului.

Îmbracă roba de avocat într-un proces în fața unei instanțe internaționale!

Evenimente conexe