415 citiri

Dreptul la imagine. Alter anima (ed. 2) / 9 decembrie 2017, Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca organizează conferința

Dreptul la imagine. Alter anima (ed. 2)

Cluj-Napoca

9 decembrie 2017

Studenții care doresc să participe cu fotografii la expoziția organizată în cadrul conferinței sunt rugați să le trimită în format digital la adresa de email: paul.popovici@pedagogia.ro, până la 17 noiembrie 2017, cu mențiunea completă a numelui și a unui număr de telefon, iar la subiectul emailului să fie FOTO II.

Fotografiile trimise după această dată nu vor fi jurizate.

Sunt invitați, în principal, studenții și masteranzii de la USAMV, UAD, UBB și UCDC.

Un autor poate trimite maxim cinci fotografii, dintre care vor fi selectate maxim două.

Fotografiile trebuie să aibă legătură cu tema: „Alter anima. FotoVet & FotoPet” (interacțiunea om-animal; animalul în mediul natural/controlat, animale domestice/sălbatice la medicul veterinar, într-o familie, stil de viață etc.).

Fotografiile vor avea fiecare minim șase megapixeli (3264 x 1836) și se va preciza dacă au mai fost expuse public/online și unde anume. Solicităm să se trimită doar fotografii care nu au făcut obiectul altei expoziții.

Se va preciza dacă fotografia este digitală sau argentică, precum și dacă a fost creată în urma unui proiect / îndrumări din partea unui profesor sau în mod spontan.

Fotografiile vor fi selectate de un juriu, iar autorii care vor expune vor fi anunțați telefonic / prin e-mail. Vor fi acordate diplome ocupanților locurilor I-III, mențiuni, precum și un premiu de popularitate.

Vă așteptăm cu drag!

Evenimente conexe