697 citiri

Lawyers at Work / 21 noiembrie 2017, Constanța

ELSA Constanța în colaborare cu Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează

Lawyers at Work

Constanța, Campusul Universității „Ovidius”, Amfiteatrul 103

21 noiembrie 2017, 12:00-14:00

Dat fiind că, extrădarea presupune adeseori o procedură complicată și susceptibilă să aducă atingere unor drepturi și libertăți fundamentale ale persoanei, declanșarea ei se justifică doar în cazul unor infracțiuni sau pedepse de o anumită gravitate.

Dacă doriți să descoperiți ce reprezintă extrădarea, formele pe care le îmbracă aceasta, ce infracțiuni și pedepse fac posibilă acordarea ei, dar, și să luați parte la expunerea unor cazuri relevante din activitatea invitaților noștri, ELSA Constanța, prin intermediul departamentului Activități Academice, în colaborare cu Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, vă invită să luați parte la evenimentul “Lawyers at Work“.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm să fiți alături de noi și de invitații noștri, Prof. Univ. dr. Vasile Drăghici și Conf. Univ. dr. Mariana Mitra-Niță, pentru a aprofunda această temă și pentru a descoperi împreună tainele dreptului penal!

Evenimente conexe