1,333 citiri

Postuniversitaria / 7 noiembrie 2017, Iași

ELSA Iasi organizează

Postuniversitaria

Iași, Facultatea de Drept, Amfiteatrul I.I “Paul Demetrescu”

7 noiembrie 2017, 14:00-16:00

Postuniversitaria, cel mai de succes program de practică dedicat studenților din cadrul Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza„ din Iași, revine și anul acesta, oferind participanților posibilitatea de a cunoaște prin propriile simțuri ce semnifică viața de practicant în Drept.

Precum în anii anterior, vor fi prezente instituții de renume din cadrul domeniului juridic ieșean, precum Curtea de Apel Iași, Tribunalul Iași, Judecătoria Iași, Institul de Medicină Legală, Inspectoratul Județean de Poliție Iași, dar și multe altele instituții ce vor fi prezentate la eveniment.

Prin intermediul programului, viitorii stagiari vor executa un stagiu de practică de două săptămâni, permițându-le să interacționeze cu experți din domeniul juridic, completând astfel noțiunile teoretice din timpul anului Universitar.
Procesul de aplicare și de selecție a practicanților se va face prin intermediul unui chestionar și al unui interviu, membrii fiind aleși în funcție de compatibilitatea lor cu instituțiile alese în chestionar.

Vă invităm să participați la evenimentul de prezentare Postuniversitaria pentru a afla mai multe detalii legate de instituții, de ceea ce oferă programul de practică, dar și de procesul de selecție.

Evenimente conexe