655 citiri

Concursul Național de Procese Simulate de Drept European (ed. 3) / 23-25 martie 2018, Târgu Mureş

ELSA Târgu Mureş organizează

Concursul Național de Procese Simulate de Drept European (ed. 3)

Târgu Mureş, Universitatea „Petru Maior”, Curtea de Apel

23-25 martie 2018

Vrei să participi la o competiţie astfel încât cunoştinţele din domeniul juridic să nu rămână doar teoretice?

Vrei ca eforturile tale să fie recunoscute si in alt oras si sa iti depasesti limitele?

ELSA Târgu Mureş vă invită să participați la a III-a ediție a Concursului Național de Procese Simulate pe tema Dreptului European, ce se va desfășura în perioada 23-25 martie 2018, la sediul Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș, respectiv, Curtea de Apel Târgu Mureș.

Speța supusă dezbaterii se concentrează asupra General Data Protection Regulation (GDPR), și a fost redactată de către Centrul pentru Protecția Datelor din cadrul Universității „Petru Maior”, căruia îi mulțumim pentru tot ajutorul acordat!

Competiția se va desfășura în două etape: etapa scrisă, presupunând elaborarea a două memorii, din perspectiva ambelor calități procesuale și etapa orală, susținerea pledoariilor.

Echipele pot fi formate din minim doi, maxim patru studenți/masteranzi înmatriculați la o Facultate de Drept din România.

Înscrierea are loc prin trimiterea unui e-mail până la data de 14.03.2018, ora 23:59, la adresa de mail: mcc.targumures@gmail.com care să conțină următoarele: numele echipei, numele studenților ce o compun, anul de studiu și facultatea.

Fiecare echipă are dreptul la două întrebări clarificatoare asupra speței, ce vor fi trimise în același moment cu memoriile întocmite, într-un fișier separat, iar răspunsurile se vor publica ulterior pe site.

Memoriile pot fi depuse tot până la data de 14.03.2018, ora 23:59, urmând comunicarea calificării participanțiilor la etapa orală, constituită din runde preliminarii, urmate de finala Concursului Național de Procese Simulate.

Echipele sunt considerate înscrise în competiție doar la data trimiterii memoriilor.

Efortul nu va ramane nerecompensat, premiile oferite, fiind:
Premiul pentru locul I – 1200 lei;
Premiul pentru locul II – 800 lei;
Premiul pentru cel mai bun pledant – 600 lei.

Speța și regulamentul se pot descărca accesând link-ul: http://targu-mures.elsa.ro/nmcc-2018/

Vă așteptăm sa luați parte la o experiență autentică!

Evenimente conexe