524 citiri

Serata de Crăciun a Facultății de Drept / 13 decembrie 2017, București

Asociația Studenților în Drept organizează

Serata de Crăciun a Facultății de Drept

București, Tapo Lounge, Str. Oltețului nr. 30, sector 2

13 decembrie 2017, 21:00

An de an, Crăciunul este o perioadă a tradiției și a faptelor bune, a timpului dăruit celor din jur și a cadourilor pe care le pregătim pentru a îi bucura pe cei dragi.

Obiceiurile din bătrâni spun că în preajma sărbătorilor pregătim cozonacii cei mai gustoși și pachetele pentru colindătorii care ne aduc în case bucuria sărbătorilor. Obiceiurile mai recente spun ca mergem cu prietenii la târgul de Crăciun, pregătim playlistul cu colinde și ne uităm cu familia la filmul din seara de Crăciun.

Obiceiurile capătă forme noi odată cu trecerea timpului, dar esența lor rămâne aceeași.

Care e tradiția de Crăciun a studentului la Drept? Aceea de a oferi un zâmbet în preajma sărbătorilor celor care au cea mai mare nevoie de el!

Asociația Studenților în Drept are plăcerea de a te invita la Serata de Crăciun a Facultății de Drept, Universitatea din București, ce va avea loc miercuri, 13 decembrie 2017, la Tapo Lounge, începând cu ora 21:00. Ce ocazie mai bună de a petrece timpul alături de colegi și prieteni la sfârșit de an decât petrecerea care a devenit deja o tradiție a fiecărui sfârșit de an? Și, cu atât mai mult, aveți ocazia de a dărui împreună pentru o cauză comună.

Eveniment caritabil
Pentru că sărbătorile de iarnă nu sunt numai despre cei apropiați, ci și despre cei pe care, deși nu îi cunoaștem, avem ocazia de a îi ajuta, Serata de Crăciun își propune, ca în fiecare an, strângerea de fonduri pentru susținerea unui caz social.

Anul acesta, vă invităm să sprijiniți elevii proveniți din familii nevoiașe din comuna Seaca, județul Teleorman, pentru ca aceștia să poată continua să meargă la școală. Sumele strânse vor fi donate Asociației Hermes pentru susținerea campaniei umanitare „Ajută-l să meargă la școală!”, campanie ce își propune oferirea de pachete conținând haine, încălțăminte de iarnă, ghiozdane, rechizite și dulciuri elevilor nevoiași ai Școlii Gimnaziale Seaca, județul Teleorman. Oricare dintre noi poate fi eroul acestor copii în prag de sărbători, oferindu-le sprijinul nostru pentru a preveni ruptura abandonului școlar.

Bilete
Prețul unui bilet este de 20 de lei, acesta putând fi achiziționat de la standul din fața Aulei Magna începând cu ziua de joi, 7 decembrie 2017, în intervalul orar 12:00-16:00, în zilele următoare intervalul orar fiind 10:00-16:00.

Pachete
Prețul unei mese este de 350 de lei, în acest preț fiind inclus un pachet de băutură alcoolică. Persoana de contact pentru rezervări este Teodora Ciubotaru – nr. tel. 0754 252 897. Mesele se consideră rezervate din momentul achitării prețului.

Cum poți ajuta?
Odată cu achiziționarea biletului, de la standul din fața Aulei Magna, vei putea dona o sumă pentru susținerea cazului social. În semn de apreciere pentru donație, îți oferim un sticker în spiritul sărbătorilor, pe care îl poți folosi pentru a răspândi atmosfera de Crăciun în Facultatea de Drept.

În seara petrecerii, donațiile vor putea fi depuse în urna special amenajată care se va afla în apropierea intrării în locație.

Candy Bar
În semn de mulțumire pentru sumele donate, voluntarii ASD îți pregătesc o surpriză pentru a îți reface energia în timpul petrecerii!

Te așteptăm cu drag la Tapo!

Tu știi care e tradiția ta de Crăciun?

Evenimente conexe