Public consultation on fake news and online disinformation / 16 ianuarie 2018, București

Universitatea din București, Facultatea de Litere, Departamentul de Științe ale Comunicării în parteneriat cu Centrul pentru Protecția Datelor, Universitatea Petru Maior, Tîrgu-Mureș și Asociația română de drept și afaceri europene organizează dezbaterea

Public consultation on fake news and online disinformation

București, Facultatea de Litere, sala 120

16 ianuarie 2018, ora 18:00

Scopul principal al dezbaterii este dat de discutarea temelor propuse spre reflecție de Comisia Europeană prin recenta consultare publică. De asemenea, vor fi avute în vedere teme generale care pornesc de la adevăr – între context și înfățisări sau costurile adevărului în administrația publică și în mediul politic.

Invitat special
Dr. Marius Văcărelu

Moderator
Daniel Mihail Șandru

Participarea este gratuită în limita locurilor. Înscrierile se fac la adresa ardae2007@gmail.com. Nu se eliberează certificat/diplomă de participare.

***

Marius Văcărelu este cadru didactic la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, fiind specialist în ştiinţe administrative şi geopolitică.

Este membru al colectivului care redactează revista de geopolitică şi geostrategie „Geopolitica”. Este membru fondator al Societăţii Academice de Ştiinţe Administrative şi al Institutului de Drept Public şi Ştiinţe Administrative al României. Lucrările sale sunt publicate în Marea Britanie, Franţa, Polonia, Rusia etc.