943 citiri

Regulamentul General privind Protecția Datelor / 19 ianuarie 2018, Constanța

Colegiului Consilierilor Juridici Constanța organizează colocviul

Regulamentul General privind Protecția Datelor

Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, sala de conferințe

19 ianuarie 2018, 11:00-16:00

Colocviu juridic gratuit pentru membrii Colegiului Consilierilor Juridici Constanța, cu privire la o reglementare care va avea un IMPACT MAJOR asupra majorității persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare: Regulamentului privind protecţia persoanelor fizice în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, de directă aplicabilitate în toate statele membre ale Uniunii Europene începând cu data de 25 mai 2018.

Colocviul este gratuit pentru membrii Colegiului Consilierilor Juridici Constanța care au achitat minim cotizația aferentă anului 2017.

Pentru participanții care nu sunt membri ai Colegiului Consilierilor Juridici Constanța, taxa de participare este de 150 lei/persoană. Taxa de participare se plătește în contul Colegiului Consilierilor Juridici Constanța: RO 74BUCU1991211536098RON – deschis la Alpha Bank Constanţa, cu precizarea: “participare colocviu RGPD, 19 ianuarie 2018“. Dovada plății taxei de participare trebuie trimisă la adresa de email: ccjct@ccjct.ro

Lector
Dr. Andrei Săvescu
Andrei Săvescu este avocat în Baroul Bucureşti, din anul 1994, și arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă CCIR. Predă dreptul internetului la Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara. Experienţă: drept penal, dreptul muncii, data protection. Coordonator JURIDICE.ro.

Evenimente conexe