858 citiri

Conferința Națională de Securitate și Sănătate în Muncă / 26 martie 2018, București

Rentrop & Straton organizeaza

Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca

Bucuresti, Hotel Crowne Plaza****, sala Transilvania

26 martie 2018

In data de 26 martie a.c. aveti ocazia sa intrati in contact cu doi profesionisti de calibru, oameni cu o experienta impresionanta in domeniul SSM si care cunosc la perfectie atat subtilitatile legislatiei specifice, cat si modul cum functioneaza institutiile de autorizare sau cu atributii de control.

Mariana Basuc, Doctor in Securitate si Sanatate in Munca, cu o experienta de peste 26 de ani in coordonarea activitatilor din domeniu;
Ovidiu Mihaiu, Expert in Securitate si Sanatate in Munca si in coordonarea activitatilor de transport rutier si mentenanta auto la companii din tara si strainatate, avand la baza o experienta de peste 22 de ani in aceste domenii.

Cei doi experti vor fi lectorii Conferintei Nationale de Securitate si Sanatate in Munca organizate de Rentrop & Straton si va propun o tematica bogata si extrem de interesanta, axata pe problemele sensibile ale momentului.

Cat de bine stapaniti subiectele de mai jos?
1. Legea prevenirii
Este vorba despre o lege noua – Legea nr. 270/2017 – conform careia inspectorii nu mai aplica amenzi firmelor la prima abatere, ci doar un avertisment, cu conditia ca societatile sa isi remedieze problemele intr-un anumit interval de timp.
Cum se aplica prevederile Legii nr. 270/2017 si ale H.G. nr. 33/2018 referitoare la obligatiile institutiilor publice cu atributii de control?
Care sunt drepturile si obligatiile angajatorilor?
Care este modul de sanctionare a faptelor contraventionale in contextul prevenirii?

2. Atributiile conducatorilor locurilor de munca in domeniul SSM
Aflati de ce conducatorii locurilor de munca reprezinta veriga cea mai importanta pentru asigurarea activitatii de securitate la locul de munca;
Aflati cum trebuie completata fisa de post a sefilor ierarhici;

3. Abordari si practici in stabilirea duratei de instruire
Implicatii practice in aplicarea cadrului legislativ simplificat
Conditionalitati in stabilirea duratei de instruire

4. Imbatranirea fortei de munca
Modalitati de adaptare ale angajatorului la o realitate ce nu mai poate fi ignorata in gestionarea obligatiilor privind securitate si sanatatea in munca

5. Managementul riscului rutier
Reducerea numarului accidentelor de munca de circulatie
Identificarea si evaluarea corecta ale unui risc rutier conduc la masuri care reduc accidentele de munca de circulatie.

6. Ghid european de bune practici privind utilizarea scarilor portabile in conditii de securitate

Foarte important!
Conferinta va fi axata pe situatii practice!

Intr-adevar, conferinta va fi axata pe situatii concrete in care angajatorii si responsabilii SSM intampina mari dificultati si pe dezbaterea tuturor aspectelor semnificative (mai ales juridice) ale acestor situatii. Atragem atentia, este vorba nu despre chestiuni teoretice, ci despre probleme practice intalnite in activitatea de zi cu zi si care, cu siguranta, sunt si problemele dvs.!

Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori:
1. Experienta companiei organizatoare (Grupul romano-german Rentrop & Straton are in palmares peste 150 de seminarii si conferinte pe teme de legislatia muncii, care au primit, in proportie de 97%, calificativul “Ireprosabil!”)
2. Competenta si profesionalismul lectorilor
3. Calitatea informatiilor oferite (domeniul SSM a fost intotdeauna unul foarte sensibil, unde abaterile se sanctioneaza cu amenzi de pana la 10.000 de lei sau chiar cu inchisoare de la 1 la 2 ani)
4. Locatia de lux (Hotel Crowne Plaza, Bucuresti)
5. Atmosfera “cu greutate”, generata de atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.

Trei avantaje clare pentru dvs.!
1. Participarea dvs. la aceasta Conferinta va va imbogati spectaculos bagajul de cunostinte profesionale;
2. Dupa incheierea evenimentului veti primi prin e-mail suportul de curs. Veti putea accesa astfel oricand informatiile furnizate la Conferinta si, in plus, veti putea folosi aceste informatii in cazul unui control, pe post de argumente imbatabile venite din partea unor super-specialisti;
3. Veti avea ocazia sa cunoasteti persoane importante din domeniul dvs. de interes si, in plus, veti avea in agenda dvs. de contacte cartile de vizita ale celor doi lectori de top – un lucru care se poate dovedi de mare ajutor la un moment dat.

Tarif instruire/participant: 210 lei + 19% TVA = 249.90 lei (TVA inclusa)

Programul conferintei
9:00-9:30 Inregistrarea participantilor
9:30-11:30 Prezentare partea I
11:30-12:00 Pauza de cafea
12:00-14:00 Prezentare partea a II-a

Primiti CADOU din partea noastra: CD Ghid practic de securitate si sanatate in munca

Lucrarea “Ghid practic de securitate si sanatate in munca” cuprinde legislatie comentata si explicata, recomandarile specialistilor, temeiuri legale, atentionari, modele de formulare editabile, gata intocmite.

Din continutul lucrarii:
– Organizarea activitatilor din domeniul securitatii si sanatatii in munca
– Care sunt responsabilitatile ce nu trebuie sa lipseasca din fisa de post a unui lucrator desemnat
– Care sunt atributiile conducatorului locului de munca
– Cerinte minime de securitate si sanatate in munca
– Care sunt cerintele minime de securitate si sanatate pentru un loc de munca in aer liber
– Care sunt obligatiile unui lucrator a carui activitate se desfasoara intr-un spatiu inchis
– Organizati EFICIENT activitatile de birou din firma dvs.
– Semnalizarea de securitate si sanatate la locul de munca – Ghid util
– Comunicarea, cercetarea, raportarea si inregistrarea evenimentelor

Contine 41 de formulare gata intocmite, perfect editabile.

Inscrieti-va acum si veti primi in ce mult 48 de ore CADOUL dumneavoastra, CD-ul “Ghid practic de securitate si sanatate in munca“, impreuna cu factura fiscala aferenta participarii la conferinta.

Va rugam sa achitati la curier taxa de participare la conferinta de 249.90 lei (TVA inclusa). Astfel, beneficiati imediat de CADOUL dumneavoastra si va asigurati locul in sala de evenimente!

Va asteptam cu drag!

PS: Sala de conferinte gazduieste doar 70 de locuri! Grabiti-va sa va inscrieti!

* Parcarea nu este asigurata.

Nota: Daca va inscrieti la un eveniment Rentrop&Straton, dar nu mai puteti participa, va rugam sa trimiteti o notificare cu minimum 3 zile inainte de desfasurarea evenimentului — in scris, la adresa seminarii@rs.ro, sau telefonic, la numarul 021.209.45.45. In aceste conditii, suma deja achitata va permite participarea la alt eveniment similar organizat de Rentrop&Straton. In lipsa notificarii in conditiile specificate mai sus, suma achitata nu se va restitui.

Evenimente conexe