1,180 citiri

Sesiuni informale de rezolvare a grilelor în vederea pregătirii pentru examenele de admitere în profesiile juridice (ed. 3) / 3 martie 2018, București

Asociaţia Studenţilor în Drept organizează

Sesiuni informale de rezolvare a grilelor în vederea pregătirii pentru examenele de admitere în profesiile juridice (ed. 3)

București

3 martie 2018, 9:00-14:00

Aflându-se deja la cea de a treia ediţie, „Sesiunile informale de rezolvare a grilelor în vederea pregătirii pentru examenele de admitere în profesiile juridice” sau „cel mai îndrăzneţ proiect organizat pentru studenţii de anul IV”, după cum a fost numit în trecut, a devenit o tradiţie.

Şi în acest an, Asociaţia Studenţilor în Drept, alături de absolvenţi ai Facultăţii de Drept care au promovat cu succes examenele de admitere în profesii, vă invită să participaţi la acest proiect destinat pregătirii voastre pentru admiterea în profesii. Proiectul se va desfăşura de-a lungul celui de al doilea semestru, în fiecare sâmbătă, cu excepţia perioadei vacanţei şi sesiunii.

Proiectul se adresează în principal studenţilor de anul IV ai Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, iar în eventualitatea existenţei unor locuri libere, masteranzilor acestei facultăţi.

Probabil că deja v-am stârnit curiozitatea şi aveţi câteva intrebări, aşa că în cele ce urmează vom încerca să răspundem la câteva dintre ele.

Când şi cum se va desfăşura proiectul?
În fiecare sâmbătă, începând cu data de 3 martie, între orele 9:00-14:00. Absolvenţii facultăţii noastre vă vor oferi spre rezolvare un set de grile asemănătoare celor de la admiterea în profesie.

Care sunt materiile de examen vizate?
Drept civil, Drept penal şi Drept procesual penal care au fost parcurse în anii anteriori şi care nu se predau în cursul anului IV, în această ordine.

Ce vă poate oferi în plus acest proiect?
Veţi fi siguri că repetaţi permanent materia pentru admitere, întrucât după finalizarea fiecărei materii conform bibliografiei propuse de INM şi Barou, va avea loc o simulare de examen conform structurii examenului de admitere. De asemenea, veţi putea clarifica unele noțiuni întâlnite în grile şi vă veţi putea încadra mai bine în timpul rămas pentru recapitularea materiilor.

În ce constă înscrierea?
Vă puteți înscrie până la data de 1 martie, completând formularul pe care îl puteți accesa la adresa https://goo.gl/iyHYSG

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri, ne puteţi trimite un mesaj privat pe pagina noastră sau un e-mail la sesiunegrile@asd-ub.ro.

Încă o dată, vă atragem atenţia cu privire la faptul că proiectul se adresează EXCLUSIV studenţilor din anul IV ai Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti, iar în eventualitatea unor locuri libere, masteranzilor aceleiaşi facultăţi.

Vă aşteptăm!

Evenimente conexe