Insights la DLA Piper / 16 martie 2018, București

Asociația Studenților in Drept în colaborare cu societatea de avocatură DLA Piper Dinu organizează

Insights la DLA Piper

București, str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Metropolis Center, aripa de est, et. 1

16 martie 2018

Platon a fost de părere că “O decizie bună este bazată pe cunoștințe, nu pe cifre”. Viitorul bate la ușă cu pași repezi, astfel că Asociația Studenților in Drept, în colaborare cu societatea de avocatură DLA Piper Dinu îți oferă ocazia de a face decizii informate care vor avea un impact semnificativ cu privire la cariera ta.

Te așteptăm la o nouă ediție a proiectului “Insights”, ce va avea loc în data de 16 martie 2018, la sediul DLA Piper din Strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Metropolis Center, aripa de est, etajul 1.

Ce presupune acest proiect?
Oportunitatea de a cunoaște mai bine echipa DLA și de a discuta deschis despre avocatură, despre provocările şi satisfacţiile pe care le poţi avea ca avocat într-una dintre cele mai mari firme internaționale de avocatură. De asemenea, vei avea ocazia să afli despre proiectele şi experienţele multiculturale trăite pe parcursul carierei în cadrul DLA Piper.

Cum te poți înscrie?
Proiectul se adresează studenților din anii de studiu II-IV. Te poți înscrie până pe data de 13 martie 2018, până la ora 23:59, prin completarea formularului de înscriere.

Pentru ca înscrierea să fie valabilă, este necesară atât completarea formularului, cât și trimiterea unor screenshoturi de pe ADMA, care să ateste notele obținute de-a lungul anilor de studiu, printr-un e-mail care să conțină numele complet și grupa, la adresa insights@asd-ub.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Evenimente conexe