621 citiri

Postuniversitaria (ed. 12) / 16-27 aprilie 2018, Constanța

Departamentul STEP din cadrul ELSA Constanța, în colaborare cu Facultatea de Drept și Științe Administrative – Universitatea „Ovidius” din Constanța, organizează

Postuniversitaria (ed. 12)

Constanța

16-27 aprilie 2018

“Un gram de practică valorează cât tone de teorie!”

Departamentul STEP din cadrul ELSA Constanța ştie cât de important este STAGIUL DE PRACTICĂ pentru studentul de la Facultatea de Drept şi Ştiințe Administrative, Specializarea Drept, astfel am creat evenimentul POSTUNIVERSITARIA a XII-a EDIȚIE care îți oferă oportunitatea obținerii unui loc de practică prin intermediul căruia poți lucra şi învăța de la persoanele specializate în domeniul juridic.

Dacă vrei să descoperi ce profesie juridică ți se potrivește cel mai bine și totodată să pui în aplicare noțiunile teoretice studiate în cadrul cursurilor universitare, noi suntem soluția!

Departamentul STEP, din cadrul ELSA Constanța, în colaborare cu Facultatea de Drept și Științe Administrative – Universitatea „Ovidius” din Constanța, vine în sprijinul tău în vederea efectuării unor stagii de practică în cadrul unor cabinete de avocatură, birouri de notari publici, birouri de mediatori, birouri de executori judecatoreşti, dar și în cadrul unor instituții.

Completează chestionarul online, până pe 25 martie 2018, ora 23:59 și vino la interviu!

Interviurile vor avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie 2018, iar stagiul de practică se va desfășura în perioada 16-27 aprilie 2018. Îndrăznește!

Taxa de înscriere pentru membrii ELSA Constanța este de 5 lei, iar pentru non-membrii 10 lei.

Evenimente conexe