766 citiri

Conferința de Criminalistică (ed. 6) / 21-22 aprile 2018, Iași

Grupul de Initiațivă al Masteranzilor de la Criminalistică în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor la Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și CERNESIM organizează

Conferința de Criminalistică (ed. 6)

Iași, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”

21-22 aprile 2018, 9:00

Este unicul eveniment de acest gen din zona Moldovei, care se adresează atât publicului larg – persoanelor pasionate de cultura forensic, cât și studenților, masteranzilor, specialiştilor şi experţilor criminalişti.

În cadrul evenimentului vor participa specialişti din domeniu, cadre universitare, doctoranzi şi experți criminaliști, precum şi alţi reprezentanți ai sistemului de justiţie penală.

În prima parte a conferinței, participanţii vor avea ocazia să afle detalii despre ceea ce presupune ştiinţa criminalistică, despre opiniile și experiențele experţilor din acest domeniu, despre tehnici şi metode moderne de cercetare criminalistică și, nu în ultimul rând, despre beneficiile concrete ale derulării unui astfel de masterat în domeniul criminalisticii.

În cea de-a doua parte a conferinței, vor avea loc workshop-uri – activități practice realizate de masteranzii criminalişti ce se adresează participanților, dar și invitaților.

Evenimente conexe