1,076 citiri

JobFest / 17-19 aprilie 2018, București

ELSA București, Departamentul STEP (Student Trainee Exchange Programme) organizează

JobFest

București, Facultatea de Drept, sala Stoicescu / Antonescu

17-19 aprilie 2018, 10:00

ELSA București continuă tradiția și organizează și în acest an JobFest, maratonul ofertelor de practică și de angajare! Departamentul STEP (Student Trainee Exchange Programme) te invită în perioada 17-19 aprilie la prezentările caselor de avocatură și companiilor care vor veni pentru a face cunoștință cu studenții de astăzi – colegii de mâine.

Fiecare casa de avocatură sau firmă participantă își va prezenta departamentele, mediul de lucru, domeniul de activitate, colectivul și, bineînțeles, modalitățile de recrutare, atât a studenților pentru stagii de practică, cât și a absolvenților pentru angajare. Ca și în urma edițiilor precedente, participanții vor obține toate informațiile necesare pentru a aplica pentru unele dintre cele mai râvnite oferte de practică și de angajare din țară.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept a Universității București în sala Stoicescu pe data de 17 aprilie și în sala Antonescu pe 18 și 19 aprilie, începând cu ora 10.

Înscrierile se fac la adresa: jobfest@bucuresti.elsa.ro, precizând numele și prenumele, anul de studiu, facultatea și prezentarea/prezentările la care doriți să asistați.

Participarea este gratuită, indiferent de numărul prezentărilor la care doriți să asistați.

Evenimente conexe