1,332 citiri

Summer ELSA Law School Mergers & Acquisitions / 18-27 iulie 2018, Izvorani

ELSA București (The European Law Students’ Association) organizează

Summer ELSA Law School Mergers & Acquisitions

Izvorani

18-27 iulie 2018

M&A ocupă un rol foarte important în lumea „corporate”. Datorită complexității procesului de achiziții și fuziuni, o industrie unică a crescut în jurul acestuia, cu un număr mare de firme de avocatură, contabili, brokeri și alți experți în afaceri care își dedică practicile acestui proces.

Pe parcursul a 10 zile, 50 de participanți din întreaga lume vor avea oportunitatea de a participa la un program academic elaborat, unde profesorii vor fi experți în domeniu, dar și la un program socio-cultural inedit, care promite să aducă voia bună în rândul participanților, făcând ca relaționarea dintre aceștia să decurgă în mod natural.

Perioada de înscrieri la acest eveniment internațional a debutat pe 5 martie 2018 și se va încheia la sfârșitul acestei luni pe data de 22 aprilie, urmând ca în luna mai, în intervalul 21-28, să se deschidă o a doua perioadă de înscrieri.

ELSA București, în baza experienței dobândite prin organizarea Școlilor de Vară din anii anteriori, vă asigură că în urma participării la Summer ELSA Law School „Mergers and Acquisitions” vă veți îmbogăți „bagajul” de cunoștințe juridice și veți lega prietenii cu oameni absolut uimitori.

Pentru a afla mai multe detalii despre această Școală de Vară, dar și pentru a se înscrie, doritorii pot accesa următorul link.

Evenimente conexe