904 citiri

Femei de carieră – Despre antreprenoriat și succes în afaceri / 21 iunie 2018, București

Woman2Woman.ro organizeaza conferinta

Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri

Bucuresti, Premier Palace Hotel & Spa

21 iunie 2018

Partener media: JURIDICE.ro

— CUI I SE ADRESEAZA CONFERINTA —
Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci inscrie-te la editia din 21 iunie 2018 a conferintei.

— DE CE SA PARTICIPI —
Cea de a VIII-a editie se focuseaza pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei.

Ti-am pregatit informatii care te vor ajuta in business-ul tau si speakeri care iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri.

Este extrem de important sa ai parte de cele mai bune informatii, pentru a te asigura ca esti la curent cu cele mai noi modalitati de crestere si promovare a unui brand / business. Tocmai de aceea, evenimentele de business si mai ales cele dedicate femeilor de afaceri te pot ajuta sa gasesti idei noi care sa te ajute pe viitor.

In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in acest domeniu.

Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!

Obtii o diploma de participare (in format electronic) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic)

— MODERATOR —
Dorina Florea este jurnalist cu o experienta experienta de peste 13 de ani, prezentatoare de stiri la TVR1, dar si moderatoarea conferintelor Woman2Woman.ro.

In cei peste 13 ani in televiziune, Dorina a lucrat ca reporter, redactor, moderator de emisiuni si prezentator de stiri, atat la posturi regionale de televizune, cat si la posturi nationale, precum TVR, Telesport si GSP TV.

In prezent, Dorina prezinta Telejurnalului de pranz (ora 14:00) si de seara (ora 20:00), in fiecare weekend, la TVR1.

— SPEAKERI—
Raluca Radu (Answear.ro)
Dana Nae Popa (pastel)
Radu Ciofu (SEOmark.ro)

Evenimentul “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri” are loc in data de 21 iunie 2018, incepand cu ora 9:30, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua).

— PRETUL —
Pretul pentru un bilet la eveniment este de 117 lei 78 lei pentru platile facute pana la data de 31 mai 2018, 117 lei 98 de lei in perioada 1-15 iunie si 117 de lei pentru biletele platite dupa 15 iunie.

Un bilet este valabil pentru un singur adult. Pretul unui bilet include accesul la evenimentul din 21 iunie 2018.

:: Formularul de inscriere

Pentru orice intrebari ne vei putea gasi la conferinte@woman2woman.ro sau la numarul de telefon: 031/1052675 sau la 0770 399 614.

Evenimente conexe