Inimă, nu fi de piatră! / 15 iunie 2018, Craiova

Asociația Studenților în Drept din Universitatea din Craiova organizează spectacolul caritabil

Inimă, nu fi de piatră!

Craiova, Casa de Cultură a Studenților, Sala Mare

15 iunie 2018, 18:00

Asociația Studenților în Drept din Universitatea din Craiova are deosebita plăcere de a vă invita pe 15 iunie 2018 (vineri), ora 18:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților (Craiova), Sala Mare, pentru a ne fi alături la spectacolul caritabil “Inimă, nu fi de piatră!” by Fabrica de Fericire!

ASD-UC se află de ceva vreme în goană după comoara pierdută de filantropi!

Tineri și visători, cu speranța că putem schimba ceva în lume, apelăm la întreaga comunitate pentru a ne suține în cauza pentru care luptăm!

Principalul nostru scop este, ca în urma spectacolului oferit, să reușim să strângem o sumă cât mai generoasă din donațiile pe baza cărora se va face intrarea la acesta.

Ce facem după!? Donăm!

Cui donăm!?

Păi… să vă prezentăm povestea colegei noastre, Jianu Florina Loredana, studentă a Facultății de Drept din Craiova, specializarea Administrație Publică, anul II. Pe lângă a ne fi prietenă, Loredana este și o studentă foarte conștiincioasă, mediile sale situându-se mereu în capătul de sus al liniei. Aceasta se află într-o situație cu totul specială și face eforturi deosebite pentru a continua studiile.

În urma evaluării investigațiilor imagistice (făcute acum 4 ani) de către medicul neurochirurg și de către chirurgul ortoped și a consultației efectuate în țară, s-a stabilit că afecțiunea Loredanei a evoluat și s-a pus un nou diagnostic – Siringomielia, considerându-se necesară abordarea chirurgicală a herniei de disc cervicale pentru înlăturarea riscului unei eventuale paralizii totale.

Pentru stabilirea unui diagnostic concret și a pașilor ce ar trebui făcuți după, medicii i-au recomandat să meargă la clinica WERNER WIKER din Germania la un medic român chirurg ortoped, pentru un examen clinic realizat de către medicul neurochirurg și pentru noi investigații imagistice.

Loredana a obținut programarea pentru data de 29 iunie 2018.

Acest demers presupune costuri estimate la suma de 5000 € (EUR), cheltuielile urmând a fi justificate ulterior cu facturi fiscale.

* Intrarea se va face pe bază de donație!
* În deschidere, va cânta tânăra solistă Ileana Dumitrescu, urmată de un moment surpriză care o va introduce în scenă pe cea de-a doua talentată artistă, Ioana Milculescu. Trupa Freaks ne va încânta cu un moment de dans, iar, în final, buna dispoziție va fi adusă de formația Fabrrica. Pe lângă cele prezentate, ASD-UC vă mai pregătește multe alte surprize!

Donațiile se pot face și în conturile bancare ale Loredanei atât în LEI cât și în EURO:

JIANU FLORINA LOREDANA
Cont LEI: RO92BRDE170SV36447131700
Cont EURO: RO74BRDE170SV52688201700
SWIFT: BRDEROBU
SUCURSALA: BRD, CRAIOVA, CALEA BUCURESTI, BLOC R2

Vă așteptăm cu drag!

Evenimente conexe