1,196 citiri

Conferința Națională de Securitate și Sănătate în Muncă / 17 septembrie 2018, București

Rentrop & Straton organizeaza

Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca

Bucuresti, Hotel Crowne Plaza****, sala Transilvania

17 septembrie 2018

Cum sa asigurati angajatilor dvs. conditii de munca sigure, sanatoase si perfect legale. Solutii de la profesionisti

Meseriile exercitate in cadrul firmei dvs. sunt autorizate SSM conform ultimelor prevederi legale?
Stiti care sunt TOATE implicatiile unui accident de munca pentru activitatea din firma dvs.?
Ati luat toate masurile legale pentru a tine sub control exploziile in mediul dvs. de lucru?
Gestionati corect stresul la locul de munca?

Daca va doriti:
– ca deciziile si actiunile dvs. sa fie conforme cu legislatia in vigoare
– sa eliminati riscul unor amenzi de pana la 10.000 de lei, care va pot dezechilibra afacerea
– sa creati locuri de munca stabile, sigure si sanatoase, dorite de angajati
– sa evitati accidente de munca devastatoare, interdictia functionarii
– sa evitati situatii critice in care angajatii sa fie accidentati si sa platiti pe viata pentru o problema ignorata si neremediata la timp…

Va invitam sa participati la Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca, eveniment cu prilejul caruia toate nelamuririle, problemele si semnele dvs. de intrebare legate de implementarea corecta a legislatiei SSM in vigoare vor fi rezolvate de catre doi lectori experimentati.

Explicatii profesioniste de la cei mai competenti lectori
1. Mariana Basuc, Doctor in Securitate si Sanatate in Munca, cu o experienta de peste 26 de ani in coordonarea activitatilor din domeniu
2. Ovidiu Mihaiu, Expert in Securitate si Sanatate in Munca si in coordonarea activitatilor de transport rutier si mentenanta auto la companii din tara si strainatate, avand la baza o experienta de peste 22 de ani in aceste domenii

Cei doi experti vor fi lectorii Conferintei Nationale de Securitate si Sanatate in Munca organizate de Rentrop & Straton. Experimentati, avand ani buni de activitate in domeniul SSM, fini cunoscatori ai subtilitatilor legate de aplicarea legislatiei SSM, precum si a mecanismelor care guverneaza activitatile institutiilor de autorizare sau cu atributii de control vin acum in fata dvs. pentru a dezbate impreuna cu dvs. probleme legislative SSM de actualitate.

Subiectele afisate pe ordinea de zi a Conferintei

1. Autorizarea exercitarii meseriilor din punctul de vedere al securitatii si sanatatii in munca
– Definitii
– Meserii care trebuie autorizate
– Criterii de autorizare

2. Accidente de munca
– Definitii
– Ghid de cercetare a accidentelor cu incapacitate temporara de munca

3. Studii de caz aferente subiectelor discutate

4. Riscul de explozie poate fi tinut sub control?
– Criterii de evaluare
– Masuri de protectie

5. Stresul la locul de munca in contextul imbatranirii fortei de munca active
– Gestionarea aspectelor de SSM in functie de varsta lucratorului
– Reconcilierea vietii profesionale cu cea personala

Rezervati acum participarea dvs. la Conferinta! Alegeti sa cunoasteti direct de la specialisti solutii verificate de implementare a legii!

Solutii practice, perfect legale pentru problemele specifice activitatilor dvs.!

Dezbaterea este axata pe rezolvarile unor situatii concrete in care angajatorii si responsabilii SSM intampina dificultati majore si pe prezentarea tuturor aspectelor semnificative (mai ales juridice) ale acestor situatii.

Va rugam sa rezervati acum participarea dvs. la Conferinta! Solutiile practice si extrem de aplicate discutate la Conferinta va ofera rezolvarea unor probleme intalnite in activitatea de zi cu zi, cu siguranta si in firma dvs.!

Economisiti timp in rezolvarea problemelor cu care va confruntati
Beneficiati de solutii profesioniste perfect legale
Scapati de insecuritate, de stres si teama
Preveniti accidente care va pot costa viata angajatilor dvs., amenzi colosale (pana la 10.000 lei conform Legii SSM, 319/2016 actualizata) sau chiar privarea de libertate (inchisoare pana la 3 ani, conform Codului penal, Legea 286/2009)

Evenimentul de la care niciun specialist nu trebuie sa lipseasca!
7 avantaje imposibil de ignorat

Organizata in buna traditie Rentrop&Straton (23 de ani ca lider de piata in calitate de furnizor de informatie legislativa specializata pentru mediul de afaceri), Conferinta este un eveniment de elita.

Rezervata profesionistilor care se respecta, care-si doresc sa exceleze in cariera lor folosind informatii specializate dintr-o sursa de calitate superioara, participarea la Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca va ofera urmatoarele avantaje:
– Experienta companiei organizatoare (Grupul romano-german Rentrop & Straton a organizat peste 150 de seminarii si conferinte pe teme de legislatia muncii, care au primit, in proportie de 97%, calificativul “Ireprosabil!”)
– Lectori profesionisti experimentati
– Calitate excelenta a informatiilor din domeniul SSM – conforme cu legislatia specifica la zi, actuale, de mare interes. Ele va vor imbogati bagajul de cunostinte specializate si va vor ajuta sa rezolvati profesionist si sigur orice probleme din domeniu
– Conditii de instruire excelente, intr-o locatie de lux (Hotel Crowne Plaza****, Bucuresti)
– Atmosfera “cu greutate”, generata atat de numarul participantilor (mai mult de 30% din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri!), cat si de profesionalismul acestora – directori de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.
– Networking de calitate cu colegi din bransa sau lectori din elita specialistilor
– Primirea prin e-mail a suportului de curs, dupa incheierea evenimentului. Astfel, veti putea accesa oricand informatiile furnizate la Conferinta si, in plus, veti putea folosi aceste informatii in cazul unui control, pe post de argumente imbatabile venite din partea unor super-specialisti

Alte informatii utile participantilor la Conferinta Nationala de SSM
Tarif instruire/participant: 168 lei + 19% TVA = 199.92 lei (TVA inclusa), pret redus cu 20% de la 210 lei + TVA

Programul conferintei
09:00-09:30 Inregistrarea participantilor
09:30-11:30 Prezentare partea I
11:30-12:00 Pauza de cafea
12:00-14:00 Prezentare partea a II-a

Atentie! Sala gazduieste participarea a doar 60 de persoane, pentru eficienta discutiilor! Va rugam, rezervati acum locul dvs. la dezbateri!

Ce spun cei care au participat la editiile trecute ale evenimentului?

Este evenimentul pe care il astept cu nerabdare de fiecare data! Profesionalismul dezbaterilor, calitatea intotdeauna excelenta a lectorilor participanti, dar mai ales subiectele discutate si solutiile oferite sunt principalele motive pentru care nu l-as rata niciodata! Felicitari pentru calitatea deosebita a evenimentului!”
Tania Ruslan, responsabil SSM, Galati

“Ca de obicei, informatii de cea mai buna calitate, solutii viabile, perfect legale, protectie maxima impotriva amenzilor! PROFESIONIST!”
Mihai Biris, administrator firma, Bacau

“Informatii si solutii foarte pretioase pentru problemele de SSM cu care ne confruntam. Cel mai bun ajutor pentru pregatirea confruntarilor cu inspectorii SSM! Ma felicit ca am participat, va felicit pentru realizare!
Claudia Iftode, angajator, Timisoara

Cea mai rapida modalitate de a va rezerva un loc la conferinta

Inscrieti-va acum si veti primi in cel mult 48 de ore CADOURILE dvs., impreuna cu factura fiscala aferenta participarii la conferinta. Va rugam sa achitati acum taxa de participare la conferinta, de 199.92 lei (TVA inclusa). Astfel, beneficiati imediat de CADOURILE dvs. si va asigurati locul in sala de evenimente!

CADOURILE care au grija de profesionalismul si siguranta deciziilor dvs.! Participantii la Conferinta Nationala de SSM primesc 2 CADOURI, dupa confirmarea platii locului rezervat la conferinta. Ele aduc un plus important de informatie specializata in domeniul SSM.

1. Acces gratuit la PortalSSM.ro timp de 1 luna

PortalSSM.ro este spatiul virtual unde orice specialist SSM se simte ca acasa! Special creat pentru specialistii a caror munca se bazeaza pe respectarea legislatiei SSM va vine acum in ajutor cu:

baza UNICA de date cu peste 5.200 de intrebari si raspunsuri din domeniul securitatii si sanatatii in munca
informatii legislative specializate, utile pentru securitatea si sanatatea in munca a angajatilor dvs.
newsletter electronic GRATUIT ‘InfoSSM’, care va mentine mereu in priza si va pune la curent cu noutatile din domeniul dvs. de activitate
modele de documente editabile, pentru a depasi cu brio un control al ITM, instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca, fise de evaluare a riscurilor, planuri de prevenire si protectie, tematici pentru instruirea periodica etc.

Un set de instrumente care va usureaza munca, va economisesc timpul si banii! Pentru profesionalismul dvs.!

2. Lucrarea pe CD Ghid complet – Instructiuni proprii de securitate a muncii

Este UNICA lucrare practica existenta pe piata de specialitate care vizeaza modul concret de intocmire a instructiunilor proprii SSM, tinand cont de particularitatile activitatilor si ale locurilor de munca aflate in responsabilitatea dvs.!

Rezolva pas cu pas toate neregulile existente in documentatia dvs.! In lucrare gasiti:
Instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca – legislatie, ghid de elaborare
Cadrul legal
Reguli si principii de elaborare a instructiunilor proprii
Continutul-cadru al instructiunilor proprii pe activitati
Modele de formulare pentru diverse activitati/posturi de lucru

ATENTIE! Nerespectarea obligatiei de a elabora instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 4.000 de lei la 8.000 de lei, conform Legii nr. 319/2006!

Va asteptam cu placere, completati chiar acum formularul de inscriere!

Pentru orice fel de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail rs@rs.ro sau direct la telefon 021-209.45.45!

*Parcarea nu este asigurata.

Nota: Daca va inscrieti la un eveniment Rentrop&Straton, dar nu mai puteti participa, va rugam sa trimiteti o notificare cu minimum 3 zile inainte de desfasurarea evenimentului — in scris, la adresa seminarii@rs.ro, sau telefonic, la numarul 021.209.45.45. In aceste conditii, suma deja achitata va permite participarea la alt eveniment similar organizat de Rentrop&Straton. In lipsa notificarii in conditiile specificate mai sus, suma achitata nu se va restitui.

Evenimente conexe