1,159 citiri

Femei de carieră (ed. 9) / 4 octombrie 2018, București

Woman2Woman.ro organizeaza conferinta

Femei de cariera (ed. 9)

– Leadership feminin. Angajat vs Antreprenor –

Bucuresti, Premier Palace Hotel & Spa

4 octombrie 2018

— CUI I SE ADRESEAZA CONFERINTA —
Daca esti interesata sa obtii succes in viata profesionala, fie din postura de angajat, fie ca antreprenoare, gaseste-ti inspiratia la a IX-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Vei afla informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai, atat de la specialisti, cat si de la femei care au reusit sa dobandeasca succesul in cariera.

Evenimentul se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc o cariera de succes, atat ca angajate, cat si ca detinatoarele unor afaceri, dar si celor si care vor sa dobandeasca abilitati de leader. Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii care sa te ajute in cariera si business, inscrie-te la editia din 4 octombrie 2018 a conferintei.

— DE CE SA PARTICIPI —
Cea de a IX-a editie se focuseaza pe a oferi informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, leasership, cariera si antreprenoriat

Ti-am pregatit informatii care te vor ajuta in cariera si business si speakeri care iti vor raspunde intrebarilor pe care le ai cu privire la crearea si cresterea unei afaceri.

In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la cariera, antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in aceste domenii.

Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!

Obtii o diploma de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere)

— MODERATOR —
Dorina Florea este jurnalist cu o experienta de peste 13 de ani, prezentatoare de stiri la TVR1, dar si moderatoarea conferintelor Woman2Woman.ro.

In cei peste 13 ani in televiziune, Dorina a lucrat ca reporter, redactor, moderator de emisiuni si prezentator de stiri, atat la posturi regionale de televizune, cat si la posturi nationale, precum TVR, Telesport si GSP TV.

In prezent, Dorina prezinta Telejurnalului de pranz (ora 14.00) si de seara (ora 20.00), in fiecare weekend, la TVR1.

— PROGRAM —
9:30-10:00 Inregistrarea participantilor
Prezentari
Coffee break si networking
Prezentari
Tombola si networking


:: Formularul de inscriere

Evenimente conexe