1,567 citiri

CKS-Challenges of the Knowledge Society (ed. 13) / 17-18 mai 2019, București

Universitatea “Nicolae Titulescu” din Bucureşti, în parteneriat cu Fundaţia de Drept şi Relaţii Internaţionale “Nicolae Titulescu”, Universitatea Complutense din Madrid şi Universitatea Deusto din Bilbao, organizează conferinţa știinţifică internaţională

CKS-Challenges of the Knowledge Society (ed. 13)

București

17-18 mai 2019

Conferința îşi propune să ofere specialiştilor din domeniul de cunoaştere al ştiinţelor sociale oportunitatea de a se întâlni, de a se cunoaşte şi de a face schimb de idei. CKS se adresează cadrelor didactice universitare şi cercetătorilor din ţară şi din străinătate, care sunt interesaţi de abordarea pluridisciplinară şi interdisciplinară a temelor de cercetare din domeniul ştiinţelor sociale, precum şi din domenii conexe ale acestora.

– participarea la conferinţă oferă posibilitatea acordării a 7 ore de pregătire profesională pentru înscrişii din partea Baroului Bucureşti;
– termenul de înscriere este de 31 ianuarie;
– termenul de expediere articol este de 20 martie
– CKS se desfăşoară exclusiv în limba engleză;
– pagina de web a conferintei este: http://cks.univnt.ro/

CKS 2019 / DOMENII DE INTERES
Sectiunea 1: Stiinţe juridice; Sectiunea a 2-a: Ştiinţe economice; Sectiunea a 3-a: Ştiinţe politice şi administrative; Sectiunea a 4-a: Inovare în mediere. Investiţii; Sectiunea a 5-a: IT în ştiinţele sociale.

ÎNSCRIERE ONLINE
Pentru înscriere on-line accesați: http://cks.univnt.ro/formular_de_inregistrare.html

Studiile se vor încadra între minim 3.000 de cuvinte şi maxim 12.000 de cuvinte. Studiile vor fi evaluate sub aspectul originalităţii, semnificaţiei ştiinţifice, clarităţii şi aportului de noutate adus cunoaşterii. Fiecare articol va fi supus unei evaluări anonime, în sistem peer review. Toate comentariile şi sugestiile vor fi expediate autorilor în vederea modificării sau completării studiilor înscrise. Se impune ca studiile propuse să NU fi fost publicate sau înscrise în vederea publicării în alte periodice sau în cadrul altor manifestări ştiinţifice asemănătoare.

CKS 2019 / POSIBILITATI DE PUBLICARE
Studiile acceptate în urma procesului de evaluare peer-review vor fi publicate în proceedings-ul conferinţei, Challenges of the Knowledge Society, ediţia 2019, editat de Editura Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, cu ISSN. Începând cu ediţia a V-a a CKS, proceedings-ul Conferinţei are statut de revistă, periodic cu apariţie anuală. În prezent, CKS e-book este indexat în EBSCO-CEEAS, DOAJ, Index Copernicus și Ulrich’s.

TAXA DE PARTICIPARE LA CONFERINTA
Taxa de participare este de 70 Euro pentru 1 studiu (indiferent de numarul de coautori) la care se aplică o reducere de 20% conform protocolului incheiat. Taxa acoperă: publicarea studiului, mapa conferinței (inclusiv materialele promoționale) și pauza de cafea. Fiecare autor poate participa la CKS 2019 cu maxim două studii.

Cheltuieli adiţionale (optionale), conform formularului de înregistrare online:
– 20 euro (sau echivalentul în lei la cursul zilei) – prânzul organizat la Restaurantul “Sare şi Piper”, http://www.sare-piper.ro/ (în imediata apropiere a Universităţii „Nicolae Titulescu”)
– 30 euro – cina festivă.


* mai multe detalii la adresa de e-mail: conference@univnt.ro

Evenimente conexe