622 citiri

Contribuția lui Alexandru Papiu Ilarian la făurirea statului român modern / 20 octombrie 2018, Găbud

Asociația Societatea Culturală „Alexandru Papiu Ilarian” în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și cu Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș organizează Simpozionul Național

Contribuția lui Alexandru Papiu Ilarian la făurirea statului român modern

Găbud, Metocul Mănăstirii Oașa

20 octombrie 2018

Activitățile omagiale și lucrările simpozionului se vor desfășura în vecinătatea localității Găbud la Metocul mănăstirii Oașa, Sfântul și Evanghelistul Ioan, pentru a prilejui astfel crearea unei punți în timp și ilustrarea aparte a simbolisticii istorice a Marii Uniri.

Simpozionul se bucură de prezența multor iubitori de istorie și cultură, aducând laolaltă istorici, elevi, studenți și minunați oameni care se bucură constant de orice prilej de cunoaștere a istoriei meleagurilor noastre. Vor participa delegațiile asociațiilor culturale din Târgu-Mureș, asociații ale tinerilor din Sibiu, Mureș, Brașov și Cluj.

Suntem onorați să vă invităm la această ediție a Simpozionului, eveniment ce se va desfășura la data de 20 octombrie 2018, începând cu ora 10:15 la Metocul Mănăstirii Oașa, de lângă localitatea Găbud, așteptând să ne bucurați prin prezența Domniei Voastre și valoroasele idei pe care cu atât de multă nerăbdare le îmbrățișăm.

Evenimente conexe