606 citiri

Serbarea Pomului de Crăciun a Baroului București / 15 decembrie 2018, București

Consiliul Baroului București organizează

Serbarea Pomului de Crăciun

București, Palatul Justiției, Sala Pașilor Pierduți

15 decembrie 2018, 10:00

În spiritul Sărbătorilor de iarnă, Consiliul Baroului București vă invită la Serbarea Pomului de Crăciun, dedicată copiilor avocaților membri.

Programul artistic va începe la ora 10:30 și va include un miniconcert de Crăciun susținut de elevii Colegiului „Dinu Lipatti“ și un spectacol oferit de GAȘCA ZURLI.

La finalul programului artistic, în limita timpului disponibil, copiii pot susține pe scenă un moment artistic (cântece și poezii), cu inscriere în prealabil, la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro, până la data de 13.12.2018.

Pentru a participa, avocații sunt rugați să își înscrie copiii cu vârsta sub 14 ani până joi, 13 decembrie 2018, ora 16:00, prin completarea aplicației electronice disponibilă pe site-ul Baroului București “Serbarea Pomului de Craciun 2018”, precizând numele părintelui avocat, numărul dosarului profesional și numele copilului. Inscrieri aici.

În vederea ridicării cadourilor de Crăciun, avocații sunt rugați să prezinte certificatele de naștere ale copiilor, în ziua evenimentului. Fiecare copil beneficiază de un singur cadou, chiar dacă ambii părinți au calitatea de avocat.

Accesul în clădirea Palatului Justiției este permis pe baza cardului /legitimației/ adeverinței de avocat.

Evenimente conexe