Balul Avocaților Stagiari din Baroul București / 6 aprilie 2019, București

Baroul București organizează

Balul Avocaților Stagiari

București, Hotel Intercontinental, Sala Rondă

Baroul București, în continuarea efortului constant pentru buna integrare in profesie a avocaților stagiari, a inițiat, începând cu anul 2018, „Balul Avocaților Stagiari„, un eveniment social adresat stagiarilor atât din anul I, cât și din anul II din cadrul Baroului București.

În ședința Consiliului Baroului București din 19.02.2019 s-a decis ca, în colaborare cu avocații stagiari, să se organizeze o nouă ediție a Balului, la care sunt invitați să participe avocații stagiari și îndrumătorii acestora, în limita locurilor disponibile.

Balul Avocaților Stagiari, Ediția 2019, va avea loc pe 6 aprilie, în Sala Rondă a Hotelului Intercontinental din București, începând cu ora 18.30. Atmosfera va fi întreţinută de Irina Rimes, urmată de un DJ.

Baroul București va suporta în cotă de ½ costurile ocazionate de eveniment, urmând ca diferența să fie acoperită prin contribuția participanților, după cum urmează:
– până la 15.03.3019 – 80 lei/persoană;
– intre 16.03.2019 – 06.04.2019 – 100 lei/persoană.

Prețul unui bilet include cina, open bar și programul social. Biletele vor putea fi achiziţionate de la casieria Baroului Bucureşti.

Formele de exercitare a profesiei sunt invitate să contribuie prin sponsorizări, urmând a beneficia de promovare pe site-ul baroului și la locația evenimentului.