1,057 citiri

[ Cum a fost ] Cafeneaua Juridică (ed. 5) / 23 februarie 2019, Timișoara

Cum a fost

Sâmbătă, 23 februarie 2019, a avut loc a cincea ediție din seria de evenimente profesionale intitulată “Cafeneaua Juridică“, organizate de Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic și Vox Property Group.

Manifestarea a avut loc la Vox Lounge, în incinta clădirii Vox Technology Park din Timișoara, la eveniment participând aproximativ 100 de avocați din Baroul Timiș.

Prelegerile au fost susținute de lect. univ. dr. av. Florina POPA, membru al Baroului Timiș și, respectiv, av. Bogdan IONESCU, membru al Baroului Arad și Arbitru – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Au fost abordate și explicate modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018, evenimentul având un caracter interactiv, apreciat de auditoriu. S-au evidențiat progresele realizate prin modificările legislative analizate, dar și câteva necorelări între dispozițiile procesuale actuale, rezultate în urma acestor modificări.

Evenimentul a fost unul foarte reușit, principala dovadă constituind-o numărul mare de avocați prezenți în sală. În mod evident, renumele speakerilor, preocupările în domeniul dreptului procesual civil și aplecarea acestora către dezbateri minuțioase, au reprezentat de asemenea, dovezi incontestabile ale calității evenimentului organizat.


Baroul Timiș în parteneriat cu Vox Technology Park și Editura Universul Juridic organizează

Cafeneaua Juridică (ed. 5)

– Modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018 – Partea I (art. 1 – 465) –

Timișoara, Vox Lounge

23 februarie 2019, 10:00

Speakeri
Lect. univ. dr. avocat Florina POPA, membru al Baroului Timiș
Avocat Bogdan IONESCU, arbitru – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

Evenimentul se adresează avocaților din Baroul Timiș, participarea fiind GRATUITĂ, în limita celor 60 de locuri disponibile.

Se asigură gratuit cafea și apă pe toată durata evenimentului.

Înscrierile se pot face până în data de 22.02.2019 la Secretariatul Baroului Timiș sau prin e-mail la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro.

Evenimente conexe