1,457 citiri

Conferința Națională de Securitate și Sănătate în Muncă / 26 martie 2019, București

Rentrop & Straton organizeaza

Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca

Bucuresti, Hotel Sheraton*****, sala Arizona

26 martie 2019

Meseriile exercitate in cadrul firmei dvs. sunt autorizate SSM conform ultimelor prevederi legale?
Stiti care sunt TOATE implicatiile unui accident de munca pentru activitatea din firma dvs.?
Ati luat toate masurile legale pentru a controla consumul de alcool la locul de munca?
Stiti cum se cerceteaza si se inregistreaza evenimentele in care sunt implicati lucratori sau zilieri?

Daca va doriti:
– ca deciziile si actiunile dvs. sa fie conforme cu legislatia in vigoare
– sa eliminati riscul unor amenzi de pana la 10.000 de lei, care va pot dezechilibra afacerea
– sa creati locuri de munca stabile, sigure si sanatoase, dorite de angajati
– sa evitati accidente de munca devastatoare, interdictia functionarii
– sa evitati situatii critice in care angajatii sa fie accidentati si sa platiti pe viata pentru o problema ignorata si neremediata la timp!

…va invitam sa participati in data de 26 martie 2019 la Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca!

Eveniment cu prilejul caruia toate nelamuririle, problemele si semnele dvs. de intrebare legate de implementarea corecta a legislatiei SSM in vigoare vor fi rezolvate de catre doi lectori experimentati.

Explicatii profesioniste de la cei mai competenti lectori

1. Mariana Basuc
Doctor in Securitate si Sanatate in Munca, cu o experienta de peste 26 de ani in coordonarea activitatilor din domeniu

2. Ovidiu Mihaiu
Expert in Securitate si Sanatate in Munca si in coordonarea activitatilor de transport rutier si mentenanta auto la companii din tara si strainatate, avand la baza o experienta de peste 22 de ani in aceste domenii

Cei doi experti vor fi lectorii Conferintei Nationale de Securitate si Sanatate in Munca organizate de Rentrop & Straton, experimentati, avand ani buni de activitate in domeniul SSM. Sunt fini cunoscatori ai subtilitatilor legate de aplicarea legislatiei SSM, precum si a mecanismelor care guverneaza activitatile institutiilor de autorizare sau cu atributii de control. Astfel, vin acum in fata dvs. pentru a dezbate impreuna cu dvs. probleme legislative SSM de actualitate.

Teme aflate pe agenda Conferintei
Subiectele afisate pe ordinea de zi a Conferintei vizeaza:
1. Activitati ocazionale (Mariana Basuc)
– cadru legislativ
– lucratori zilieri si activitati specifice
– evaluarea riscurilor in activitatile ocazionale

2. Studii de caz in activitati specifice din agricultura (Mariana Basuc)

3. Actori si responsabilitati in activitatea de SSM, drepturi si obligatii (dna Mariana Basuc)
– reprezentantii lucratorilor
– forme de organizare interna

4. Comunicarea, cercetarea si inregistrarea evenimentelor in care sunt accidentati atat lucratori, cat si zilieri (Ovidiu Mihaiu)
– studii de caz
– competenta cercetarii
– cand stabilim culpa exclusiva a victimei
– tehnici de audiere a martorilor

5. Cum controlam consumul de alcool la locul de munca (Ovidiu Mihaiu)
– baza legala
– procedura
– sanctiuni

Rezervati acum participarea dvs. la Conferinta! Alegeti sa cunoasteti direct de la specialisti solutii verificate de implementare a legii!

Solutii practice, perfect legale pentru problemele specifice activitatilor dvs.!

Dezbaterea este axata pe rezolvarile unor situatii concrete in care angajatorii si responsabilii SSM intampina dificultati majore si pe prezentarea tuturor aspectelor semnificative (mai ales juridice) ale acestor situatii.

Va rugam sa rezervati acum participarea dvs. la Conferinta! Solutiile practice si extrem de aplicate discutate la Conferinta va ofera rezolvarea unor probleme intalnite in activitatea de zi cu zi, cu siguranta si in firma dvs.!

Economisiti timp in rezolvarea problemelor cu care va confruntati
Beneficiati de solutii profesioniste perfect legale
Scapati de insecuritate, de stres si teama
Preveniti accidente care va pot costa viata angajatilor dvs., amenzi colosale (pana la 10.000 lei conform Legii SSM, 319/2016 actualizata) sau chiar privarea de libertate (inchisoare pana la 3 ani, conform Codului penal, Legea 286/2009)

Evenimentul de la care niciun specialist nu trebuie sa lipseasca!

Sapte avantaje imposibil de ignorat
Organizata in buna traditie Rentrop & Straton (23 de ani ca lider de piata in calitate de furnizor de informatie legislativa specializata pentru mediul de afaceri), Conferinta este un eveniment de elita.
Rezervata profesionistilor care se respecta, care-si doresc sa exceleze in cariera lor folosind informatii specializate dintr-o sursa de calitate superioara, participarea la Conferinta Nationala de Securitate si Sanatate in Munca va ofera urmatoarele avantaje:
1. Experienta companiei organizatoare (Grupul romano-german Rentrop & Straton a organizat peste 150 de seminarii si conferinte pe teme de legislatia muncii, care au primit, in proportie de 97%, calificativul „reprosabil!”)
2. Lectori profesionisti experimentati
3. Calitate excelenta a informatiilor din domeniul SSM – conforme cu legislatia specifica la zi, actuale, de mare interes. Ele va vor imbogati bagajul de cunostinte specializate si va vor ajuta sa rezolvati profesionist si sigur orice probleme din domeniu
4. Conditii de instruire excelente, intr-o locatie de lux (Hotel Sheraton ***** Bucuresti)
5. Atmosfera „cu greutate”, generata atat de numarul participantilor (mai mult de 30% din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri!), cat si de profesionalismul acestora – directori de la mari companii, juristi, consultanti, manageri
6. Networking de calitate cu colegi din bransa sau lectori din elita specialistilor
7. Primirea prin e-mail a suportului de curs, dupa incheierea evenimentului. Astfel, veti putea accesa oricand informatiile furnizate la Conferinta si, in plus, veti putea folosi aceste informatii in cazul unui control, pe post de argumente imbatabile venite din partea unor super-specialisti

Tarif instruire/participant: 168 lei + 19% TVA = 199.92 lei (TVA inclusa), pret redus cu 20% de la 210 lei + TVA

Programul conferintei
9:00-9:30 Inregistrarea participantilor
9:30-11:30 Prezentare partea I
11:30-12:00 Pauza de cafea
12:00-14:00 Prezentare partea a II-a

Atentie! Sala gazduieste participarea a doar 40 de persoane, pentru eficienta discutiilor! Va rugam, rezervati acum locul dvs. la dezbateri!

Ce spun cei care au participat la editiile trecute ale evenimentului?
“Este evenimentul pe care il astept cu nerabdare de fiecare data! Profesionalismul dezbaterilor, calitatea intotdeauna excelenta a lectorilor participanti, dar mai ales subiectele discutate si solutiile oferite sunt principalele motive pentru care nu l-as rata niciodata! Felicitari pentru calitatea deosebita a evenimentului!”Tania Ruslan, responsabil SSM, Galati

“Ca de obicei, informatii de cea mai buna calitate, solutii viabile, perfect legale, protectie maxima impotriva amenzilor! PROFESIONIST!”Mihai Biris, administrator firma, Bacau

“Informatii si solutii foarte pretioase pentru problemele de SSM cu care ne confruntam. Cel mai bun ajutor pentru pregatirea confruntarilor cu inspectorii SSM! Ma felicit ca am participat, va felicit pentru realizare!”Claudia Iftode, angajator, Timisoara

ATENTIE! Cea mai rapida modalitate de a va rezerva un loc la conferinta

Inscrieti-va acum si veti primi in cel mult 48 de ore CADOUL dumneavoastra, impreuna cu factura fiscala aferenta participarii la conferinta. Va rugam sa achitati tariful de participare la conferinta, de 199.92 lei (TVA inclusa) si, astfel, beneficiati imediat de CADOUL dumneavoastra si va asigurati locul in sala de evenimente!

PS. CADOUL care are grija de profesionalismul si siguranta deciziilor dvs.!

Participantii la Conferinta Nationala de SSM primesc UN CADOU, dupa confirmarea platii locului rezervat la conferinta. Ele aduc un plus important de:
– informatie specializata in domeniul SSM;
– consultanta specializata in domeniu;
– ajutor specializat in munca;
– instrumente utile in munca, ce va economisesc timpul, va protejeaza in confruntarile cu organele de control specializat;
– va protejeaza impotriva amenzilor;
– va ajuta sa faceti din compania dvs. locul de munca stabil, sigur si sanatos vizat de atatia angajati.

CADOUL dvs. este: Ghid practic pentru intocmirea dosarului SSM

De ce este vital sa aveti lucrarea pe CD „Ghid practic Intocmirea dosarului SSM”?

Motivul este foarte simplu: exista un set de documente in domeniul SSM pe care orice angajator are obligatia legala sa le intocmeasca, in functie de tipul societatii, al activitatii, de numarul de lucratori, de riscurile evaluate etc. Iar inspectorii sunt perfect indreptatiti sa ceara aceste documente!

Lucrarea pe care v-o propunem enumera toate aceste documente si contine instructiuni, temeiuri legale, recomandari si sugestii privind fiecare document in parte. Explica pas cu pas:
– cum se obtine autorizarea de functionare pe linie SSM
– cum se creeaza deciziile interne, planurile de actiune, planurile de evacuare in caz de urgenta
– cum se face evaluarea riscurilor
– cum se face instruirea in domeniul SSM
– care sunt pasii de constituire a comitetului SSM etc.

* Parcarea nu este asigurata.

Nota: Daca va inscrieti la un eveniment Rentrop&Straton, dar nu mai puteti participa, va rugam sa trimiteti o notificare cu minimum 3 zile inainte de desfasurarea evenimentului — in scris, la adresa seminarii@rs.ro, sau telefonic, la numarul 021.209.45.45. In aceste conditii, suma deja achitata va permite participarea la alt eveniment similar organizat de Rentrop&Straton. In lipsa notificarii in conditiile specificate mai sus, suma achitata nu se va restitui.
CD

Va asteptam cu placere, completati chiar acum formularul de inscriere!

Pentru orice fel de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail rs@rs.ro sau direct la telefon 021-209.45.45!

Evenimente conexe