1,723 citiri

Admiterea în Barou / 21 martie 2019, București

Organizat de Asociaţia Studenţilor în Drept organizează conferința

Admiterea în Barou

București, Facultatea de Drept, Aula Magna

21 martie 2019, 13:00

Examenele de admitere în profesiile juridice reprezintă un subiect de interes pentru studenți, întrucât gradul de dificultate al acestora naște, inevitabil, întrebări precum: “Cum să învăț eficient?”, “Cât de adevărat este ce se spune despre admiterea în profesie?”… iar lista poate continua.

Pentru a găsi posibile răspunsuri la întrebările referitoare la acest subiect, Asociația Studenților în Drept vă invită la conferința “Admiterea la Barou” ce va avea loc joi, 21 martie, ora 13:00, în Aula Magna a Facultății de Drept, din cadrul Universității din București.

Și cum altfel am putea afla mai multe despre această profesie dacă nu de la persoane cu experiență în profesia de avocat, ce au trecut deja de pragul admiterii. În acest sens îi vom avea ca distinși invitați pe:
Traian Briciu (Vicepreşedinte UNBR şi Director INPPA)
Silvia Uscov (Managing Partner Uscov Attorneys at Law)
Cătălin Oroviceanu (Managing Partner KPMG Legal Romania)
¶ Vlad Peligrad (Managing Partner KPMG Legal Romania)
¶ Petru Partene (Junior Associate RTPR Allen & Overy)

Organizatori: “Speakerii noștri sunt personaje speciale din lumea dreptului și împreună formează, considerăm noi, – pachetul- ideal care să ne inspire și să ne pregătească pentru a întâmpina cu brio începutul viitoarei noastre cariere.
Îi cunoașteți, știți cu toții ce buni profesioniști sunt aceștia, însă noi vă vom spune altceva.

Domnul profesor Traian Briciu este foarte îndrăgit de studenții care, la propriu, se înghesuie la cursurile dumnealui datorită felului său de a vorbi, de a expune materia și de a insera în prelegeri câte un sfat sau câte o istorisire.

Domnii Vlad Peligrad și Cătălin Oroviceanu reprezintă o piesă aniversară și este o onoare pentru noi să îi avem alături pe cei care, în urmă cu 20 de ani, au pus bazele Asociației Studenților în Drept.

Doamna Silvia Uscov este un exemplu de energie și inovație, de muncă și independență. Suntem siguri că va molipsi în mod pozitiv studenții cu entuziasmul său pentru domeniul juridic și îi va îndruma să își urmeze pasiunile.

Petru Partene este dragul nostru coleg mai mare, unul dintre cei mai activi membri ai Asociației și, de altfel, proaspăt intrat în profesia de avocat. Suntem curioși să vedem cum arată avocatura după doar 7 luni de la admiterea în Barou.

Noi vă așteptăm în număr cât mai mare!”

:: Formularul de participare

Evenimente conexe