1,302 citiri

Conferința Tax & Law (ed. 17) / 9 aprilie 2019, București

Business Review organizează

Conferința Tax & Law (ed. 17)

București, Hotel Sheraton

9 aprilie 2019

Încă de la prima ediție, Conferința Tax & Law a devenit un reper pentru profesioniștii din domeniul fiscal românesc, cu peste 1.800 de participanţi, 110 de ore de dezbateri pe teme esențiale şi studii de caz, precum și 250 de speakeri de top. Cea de-a 17-a ediție a evenimentului va avea loc în data de 9 aprilie 2019, în sala Platinum a Hotelului Sheraton din București.

Ediția din acest an aduce în prim-plan provocările cu care se confruntă sectorul privat în materie de fiscalitate la nivel local, dar și european, în condițiile ieșirii Marii Britanii din UE, concentrându-se pe schimbările fiscale și legislative recente. Evenimentul va reuni reprezentanți din departamentele de financiar și legal din companii și consultanți, precum și oficiali din instituțiile din România și oficiali ai Comisiei Europene. Conferința își dorește să clarifice modul de aplicare a noilor modificări fiscale și să ofere soluții pentru principalele provocări legislative și fiscale ale anului 2019.

Ioana Erdei, Redactor-Șef al Business Review: „Anul 2019 este unul crucial în materie de fiscalitate pentru unele dintre cele mai importante industrii din economia românească. Deciziile din acest an vor influența proiectele de investiții pe următorii cinci-zece ani pentru companii din Energie, Telecom și Banking. Business Review își dorește să contribuie la clarificarea nebuloasei fiscale și să faciliteze un dialog cu autoritățile direct implicate în decizie.”

Agenda evenimentului constă în sesiuni interactive și dezbateri speciale cu specialiști din companiile de top și lideri ai departamentelor financiare, workshop-uri dedicate și oportunități de networking.

Temele de discuții de anul acesta
Perspectiva României și UE asupra strategiei fiscale în 2019
Schimbări majore fiscale în 2019 – cum modelează operațiunile companiilor
Modificările fiscale analizate din perspectiva Directorilor Financiari (CFOs)

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt invitate să se înregistreze online aici sau contactând echipa Business Review: events@business-review.eu | sales@business-review.eu.

Mai multe informații despre eveniment, program și atelier pot fi găsite pe pagina dedicată.

Evenimente conexe