Femei de carieră (ed. 10) / 23 mai 2019, București

Woman2Woman.ro organizeaza conferinta

Femei de cariera (ed. 10)

Bucuresti

23 mai 2019, 9:30-15:30

CUI I SE ADRESEAZA CONFERINTA
Daca esti interesata sa obtii succes in viata profesionala, fie din postura de angajat, fie ca antreprenoare, gaseste-ti inspiratia la a X-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Vei afla informatii utile despre leadership, branding personal, antreprenoriat si nu numai, atat de la specialisti, cat si de la femei care au reusit sa dobandeasca succesul in cariera.

DE CE SA PARTICIPI
Afli informatii utile si relevante despre cariera, afaceri, leadership si antreprenoriat
Speakeri cu o vasta experienta vin cu sfaturi si idei utile, pe care le poti pune in practica
Poti interactiona direct cu speakerii specialisti, asa ca pregateste-ti intrebarile la care vrei un raspuns
Daca esti interesata de networking, acest eveniment e perfect pentru a interactiona cu alte femei care au aceleasi interese ca si tine
In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la cariera, antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in aceste domenii.
Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!
Atmosfera placuta
Obtii o diploma de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic / *se elibereaza la cerere)

SPEAKERI

MODERATOR
Dorina Florea este jurnalist cu o experienta de aproape 15 ani, prezentatoare de stiri la TVR1, dar si moderatoarea conferintelor Woman2Woman.ro.

In cei aproape 15 ani in televiziune, Dorina a lucrat ca reporter, redactor, moderator de emisiuni si prezentator de stiri, atat la posturi regionale de televizune, cat si la posturi nationale, precum TVR, Telesport si GSP TV.

In prezent, Dorina prezinta Telejurnalului de pranz (ora 14.00) si de seara (ora 20.00), in fiecare weekend, la TVR1.

:: Formular de inscriere