625 citiri

Pregătire fiscal-contabilă – Microîntreprinderi / 16 aprilie 2019, Webinar

Rentrop & Straton organizeaza

Pregatire fiscal-contabila – Microîntreprinderi

Webinar

16 aprilie 2019, 11:00

Modificari fiscal-contabile extrem de sensibile in 2019!

Va doriti sa fiti in permanenta informat cu privire la ultimele modificari fiscal-contabile, insa timpul sau distanta nu va permit sa ajungeti la seminare si conferinte de specialitate?

Nu trebuie sa va deplasati nicaieri, Rentrop&Straton aduce seminarele direct pe ecranul calculatorului dvs.!

Accesati platforma noastra (linkul il primiti dupa inscriere) in zilele si la orele alese de dvs. in formularul de inregistrare si urmariti prezentarile pe teme de mare actualitate, sustinute de unul dintre cei mai buni specialisti fiscali din Romania: Adrian Benta!

Adrian Benta se va afla in legatura cu dvs. si va va oferi detalii putin cunoscute despre impactul ultimelor modificari legislative asupra unor domenii importante ca TVA, Microintreprinderi, Impozitul pe profit, Impozitul pe profitul nerezidentilor.

IMPORTANT!
In momentul inscrierii, aveti posibilitatea sa puneti propriile dvs. intrebari, urmand sa primiti raspunsurile in cadrul evenimentului de la specialistul Adrian Benta! Adresati intrebarile dvs. in Formularul de comanda, in campul Observatii, inainte de finalizarea comenzii dvs.!

Cine este Adrian Benta?
– expert contabil
– consultant fiscal
– autor a numeroase lucrari Rentrop&Straton
– lector in cadrul a numeroase seminare si traininguri cu tematici fiscal-contabile
– formator profesional

Avantajele participarii dvs. la aceste webinarii!
1. Castigati timp pretios. Nu trebuie sa va deplasati nicaieri, participati la webinar din fata propriului calculator. Asta inseamna si ca va puteti vedea linistit si de alte treburi in timp ce urmariti desfasurarea webinar-ului;
2. Economisiti bani. Costul de participare este mai mic decat cel al unui seminar fizic, organizat intr-o locatie aleasa de organizator. In cazul webinarului, cheltuielile si timpul petrecut calatorind spre locatia fizica sunt eliminate;
3. Sunteti la curent cu noutatile si modificarile legislative;
4. Primiti consultanta personalizata privind gestionarea corecta a oricarui aspect legat de recentele modificari legislative, adresand in prealabil intrebari referitoare la subiectul dezbatut, in Formularul de comanda, in campul Observatii, inainte de finalizarea comenzii dvs.!
5. Aveti acces la arhiva. Imediat dupa terminarea prezentarii, aceasta ramane arhivata online, astfel incat puteti urmari din nou prezentarea, oricand doriti;
6. Totul e simplu si fara efort: aveti nevoie doar de un laptop/calculator/tableta/telefon si de conexiune la Internet;
7. Informatiile primite sunt 100% practice. Capatati siguranta de care aveti nevoie in cazul in care sunteti vizitat de inspectori.

Va asteptam cu placere, completati chiar acum formularul de inscriere!

Pentru orice fel de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin e-mail rs@rs.ro sau direct la telefon 021-209.45.45!

Evenimente conexe