686 citiri

[ Cum a fost ] Analyst Relations & Investor Relations Forum / May 23, 2019, Bucharest

Cum a fost

Profesioniști din 25 de companii listate au participat la Forumul AR&IR, organizat de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a organizat cu succes prima ediție a Forumului pentru Relația cu Investitorii și Analiștii (AR&IR), o conferință dedicată celor mai bune practici în relațiile cu investitorii și guvernanța corporativă. Tema primului eveniment a fost “Strategii de succes pentru atragerea investitorilor și capitalului”, programul a inclus prezentări privind tendințele globale în aria relațiilor cu investitorii din România, proiecte viitoare de dezvoltare a pieței de capital, dar și multiple studii de caz și practici internaționale privind raportarea financiară și non-financiară.

Daniela Șerban, Președinte ARIR: “Suntem încântați de prezența numeroasă din partea reprezentanților companiilor listate și observăm dorința lor de a implementa cele mai bune practici de comunicare cu investitorii și guvernanța corporativă în cadrul companiilor. Am avut alături de noi, în București, speakeri și parteneri internaționali, precum și profesioniști din piața de capital din România. Acest Forum a devenit o piatră de temelie pentru parcursul ARIR – de a face România mai competitivă pe piețele de capital internaționale”.

Printre speakerii principali s-au numărat Claire Lavery, Director Executiv, Europa & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institute of Sales and Marketing.

Partenerii principali ai evenimentului au fost Bursa de Valori București (BVB, cea mai importantă instituție a pieței de capital, administrator al piețelor de instrumente financiare și membru fondator ARIR), ALRO (BVB: ALR, unul dintre cele mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală și membru fondator ARIR), ACCA (Asociația Contabililor Certificați), INNOVA Project Consulting (companie de consultanță în sustenabilitate), Livehouse Europe (companie globală de comunicare video), Zebra Corporate Communications Ltd (companie globală în aria rapoartelor digitale) și Mazars Romania (companie internațională de audit și consultanță).

Partenerii media au fost www.Juridice.ro și www.Financialintelligence.ro. Partenerii instituționali su fost CFA Society România, Sharesinside și Asociația Directorilor de Relația cu Investitorii din Bulgaria.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR)
ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată pentru a oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (RI) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea investitorilor și în guvernanța corporativă. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București, ALRO, Franklin Templeton Management – suc. București, Electromagnetica, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Raduta și Tony Romani.


The Romanian Investor Relations Association (ARIR) organises

Analyst Relations & Investor Relations Forum

Bucharest, Hilton Garden Inn, Old Town

May 23, 2019

Media Partner: JURIDICE.ro

 

About
With an increasing competition for capital, implementing best practices in corporate governance, communication with key stakeholders and investor relations are providing a strong advantage for companies, both listed and non-listed companies who want to act at new international standards. The Romanian Investor Relations Association (ARIR) invites you at the first Forum that will take place on May 23, 2019, in Bucharest, tailored on the international best practices in meeting investors’ expectations.

Renowned international and local speakers, Government and Regulatory officials, top analysts and advisers will offer you a full day of presentations and discussions. Discover our tailored workshops on organizing top investor events, successful networking strategies and drafting impactful financial reports, accompanied by certificates of attendance.

1 conference
4 workshops
19 speakers

The conference will be held both in English and Romanian, with simultaneous translation.

The 2019 edition of the AR&IR Forum will take place under the patronage of the Minister of Business environment, commerce and entrepreneurship, Ștefan Radu Oprea.

:: Agenda
:: Speakers
:: Register

Evenimente conexe