1,110 citiri

[ Cum a fost ] Cafeneaua Juridică (ed. 6) / 11 mai 2019, Timișoara

Cum a fost

În data de 11.05.2019, a avut loc a șasea ediție din seria de evenimente profesionale intitulată “Cafeneaua Juridică”, organizate de Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic și Vox Property Group.

Manifestarea a avut loc la VOX LOUNGE, în incinta clădirii Vox Technology Park din Timișoara, la eveniment participând aproximativ 75 de avocați din Baroul Timiș.

Prelegerile au fost susținute de Lect. univ. dr. avocat Horia ȚIȚ, Director Executiv al INPPA Centrul Teritorial Iași și, respectiv, Lect. univ. dr. avocat Florina POPA, membru al Baroului Timiș.

Au fost abordate și explicate modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018, evenimentul având, la fel ca și cel precedent, prima parte, un pronunțat caracter interactiv, apreciat de auditoriu. S-au evidențiat modificările legislative, dar și câteva necorelări între dispozițiile procesuale actuale, rezultate în urma acestor modificări. S-au tratat căile de atac, atât din perspectiva acestor modificări, dar și din perspectiva soluțiilor pronunțate de ÎCCJ și, respectiv CCR.

În pauza evenimentului, au avut loc o expoziție de pictură, precum și prezentarea unei soluții de arhivare electronică, destinată formelor de exercitare a profesiei de avocat.

Reușita evenimentului și faptul că este apreciat de membrii Baroului Timiș, sunt dovedite de numărul mare de avocați prezenți în sală. Trebuie apreciată și implicarea partenerilor Baroului Timiș, Editura Universul Juridic și Vox Property Group.


Baroul Timiș în parteneriat cu Vox Technology Park și Editura Universul Juridic organizează

Cafeneaua Juridică (ed. 6)

– Modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018 – Partea II (art. 456 – art. 1134). Căile de atac, arbitrajul și executarea silită. Proceduri speciale-

Timișoara, Vox Lounge

11 mai 2019, 12:00

Speakeri
Lect. univ. dr. avocat Horia ȚIȚ
Lect. univ. dr. avocat Florina POPA, membru al Baroului Timiș

Evenimentul se adresează avocaților din Baroul Timiș, participarea fiind GRATUITĂ, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Se asigură gratuit cafea și apă pe toată durata evenimentului.

Înscrierile se pot face până în data de 10.05.2019 la Secretariatul Baroului Timiș sau prin e-mail la corespondenta.avocati@baroul-timis.ro.

Evenimente conexe