[ Cum a fost ] Gala Women On Top Extreme / 16 mai 2019, București

Cum a fost

ELITE Business Women reinvestește 40% din valoarea membership-ului ELITE pentru a finanta Elite Business Women Affiliate Program & Investment Fund!

Joi, 16 mai 2019, la Bucuresti a avut loc Gala ELITE, editia cu nr. 4, denumită Women On Top Extreme.

Gala Women On Top Extreme, a adus în atentia publicului Femeia ELITE extremă, marcând evolutia femeii în mediul de afaceri în viziunea ELITE și de asemenea, marcând prezența în cadrul evenimentului a femeii explorator la Polul Sud, Uca Marinescu, femeia care pilotează avioane supersonice, Roxana Ciuhulescu, femeia care reconstruiește Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Nou Născuți din Constanța, Alina Vasea, femeia inventator al Ghidului Meseriile Viitorului, Andreea Paul, femeia care conduce proiecte care hrănesc copii din Malawi, Andreea Liptak Spiridon, dar și femeia performantă în afaceri, care conduce cu succes afaceri în Dubai, UK, China, Rusia, Otilia Brăiloiu.

Women On top Extreme reprezintă felul asumat de viaţa al unei generații noi de femei, Femeia Elitistă- Be the woman who makes the difference, uneori în condiţii care depăşesc limita imaginabilului“, declară Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, organizator Gala Women On Top Extreme.

Un moment important în cadrul Galei ELITE Women On Top Extreme, l-a reprezentat lansarea Affiliate Program & Investment Fund, al cărui Președinte Onorific este Andreea Liptak Spiridon, economist licentiat în politici bancare.

Affiliate Program & Investment Fund este un proiect de antreprenoriatul social, extrem de inovativ, fondat de antreprenoarea Bianca Tudor.

“Vin către antreprenori de data aceasta cu îndemnul la actiune! Ce este antreprenoriatul social? Inițiativa antreprenorului de a genera, în primul rând, o ”valoare socială”, înainte de a genera profit. Acesta folosește afacerea pe care o dezvoltă astfel încât să aibă un impact social sau să rezolve o problemă din contextul actual într-un mod eficient și inovativ.”

Cum functionează Affiliate Program & Investmend Fund?
Te invităm să te conectezi cu Elite Business Women, în calitate de Membru Afiliat, îți promovezi afacerea în mediul online, faci networking offline, dar mai ales ca Afiliat ești partenerul nostru și împreună creștem comunitatea de business, adică TU poți să înscrii și alte femei antreprenor, utilizând un Cod de Afiliat Unic!

De ce ai avea un Membership de Afiliat?
Pentru că ne propunem ca împreună să creștem segmentul IMM din România & global! Din 650.000 de companii în RO, doar 40.00 sunt profitabile, cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este sustinută 95-97% de sectorul IMM.

ELITE Business Women reinvestește 40% din valoarea membership-ului ELITE pentru a finanta Elite Business Women Affiliate Program & Investment Fund!

20% merg sub forma de bonus la înscriere pentru tine – Membrul Afiliat, alti 20% sunt depusi în bugetul comun al ELITE Business Women Investment Fund, un fond care va fi dedicat finantării nerambursabile a afacerilor membrilor Elite Business Women!

Astfel creăm un fond de investitii după reteta EBW, autentic si atipic, pentru micile afaceri înfiintare de femei, sau afaceri în care femeile sunt actionare

Iar tu ai acces direct să monitorizezi:
Câti bani intră în contul ELITE Investment Fund, aplicatie similară cu Galantom- https://galantom.ro/, unde se văd în timp real fondurile strânse
Ce proiecte de business finantăm din Elite Business Women Investment Fund! DA, tu, membra ELITE, votezi ce business sustinem! Annual, în Februarie deschidem înscrierile pentru afaceri finanțate de EBWIF.

Notă – voturile sunt ONLINE și pot vota doar membrele ELITE cu un procent de vot de 50%, iar 50% din vot revine echipei Elite Business Women Investment Fund, condusă de dna Andreea Liptak Spiridon, președinte Onorific și Bianca Tudor, fondator Elite Investment Fund & Affiliate Program!

Programul va fi lansat în mediul Online în data de 30 Mai 2019 pe site-ul oficial www.elitewomen.org!

Despre Elite Business Women
Elite Business Women este o companie de educație antreprenorială pentru femei; un proiect de antreprenoriat social care schimbă mentalități. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenor au reușit să se cunoască, au creat strânse legături care s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel internațional în UK, Portugalia, Belgia și Italia.


Elite Bussiness Woman organizează

Gala Women On Top Extreme

București, Club Diamon

16 mai 2019

Partener media: JURIDICE.ro

 

Gala Women on Top Extreme reprezintă un eveniment inedit care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 16 mai 2019, la Club Diamon. Acesta îşi propune să descopere şi să promoveze poveşti şi caractere feminine, care prin determinare, spirit de iniţiativă şi flexibilitate ne motivează să ne depăşim propriile limite.

Evenimentul va aduce în prim plan Curajul şi Performanţa, aşa cum au fost ele scrise prin experienţa trăită de către femei puternice, a căror activitate este una de mare impact. Pentru aceasta a trăi în „Top Extreme” nu înseamnă doar să simţi adrenalină la turaţie maximă, cât mai ales acel echilibru delicat între ceea ce gândeşti, ceea ce simţi şi ceea ce îţi propui să materializezi, cu mult curaj, în viaţa de zi cu zi.

Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, organizator Gala Women On Top Extreme: “Acest tip nou de panell, vine ca o completare a stilului de business al evenimentelor noastre, aducând şi mai mult dinamism paletei de evenimente Elite Business Women. Acest concept are la bază dorinţa de a promova cât mai mult în comunitate povesti remarcabile din spaţiul românesc, pline de inedit. Women on top Extreme reprezinta viaţa unor femei carismatice cu mare „cârlig la public”, ale căror experienţe, adesea trăite la un level de Top Extreme, se pot concentra, cu succes, în celebra frază: Be the woman who makes the difference, uneori în condiţii care depăşesc limita imaginabilului.”

Adelina Chişu – Fondator Ghepard Communication, moderator Panel Women On Top Extreme: “Când spui „Top Extreme” eşti tentat să crezi că cei în cauză sunt o castă privilegiată ce au atins un grad superior de iluminare interioară, iar prin talent fac lucruri ieşite din comun. Sunt şi asemenea oameni, dar cei mai mulţi dintre ei ne sunt mult mai accesibili… sunt persoane care îşi şlefuiesc talentul zilnic, femei care vor mereu să se autodepăşească, iar printr-un efort remarcabil „frontiera” dintre posibil şi imposibil devine accesibilă.

Printre invitaţii de onoare şi primii speakerii anunţaţi, menţionăm:
UCA MARINESCU – femeia explorator care a atins Polul Nord
ROXANA CIUHULESCU – practicantă de sport extrem
ANDREEA LIPTAK SPIRIDON – filantroapă
SERGIU NEGUȚ – investitor și decan al Maastricht School of Management din România

Gala Women on Top Extreme pune în lumina valoarea femeilor care, prin ceea ce fac – mai ales într-o lume în care bărbaţii deţin supremaţia – acestea reuşesc să fie de top precum: Medici, Aviatori, Artiste, Politicieni, Sportive, Filantroape etc.

PRIMUL FOND PRIVAT DE INVESTIȚII PENTRU FEMEILE ANTREPRENOR LA NIVEL INTERNATIONAL
În cadrul Galei Women on Top Extreme va mai fi lansat un alt concept inedit – Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor.

Împreună, ne propunem să creștem segmentul ÎMM din România şi străinătate.

Din 700.000 de companii active în piaţa românească, doar 40.000 sunt profitabile, iar cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este susţinută 95-97% de sectorul ÎMM.

Despre Elite Bussiness Woman
Elite Business Women este o companie de educație antreprenorială pentru femei; un proiect de antreprenoriat social care schimbă mentalități. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenor au reușit să se cunoască, au creat strânse legături care s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel internațional în UK, Portugalia, Belgia și Italia.

Evenimente conexe