629 citiri

IONESCU SAVA Summer Academy (ed. 8) / 15-20 iulie 2019, Sinaia

Asociația Ionescu și Sava în parteneriat cu Casa de Avocatură Ionescu și Sava organizează

Summer Academy (ed. 8)

Sinaia

15-20 iulie 2019

La solicitarea studenților dornici să aplice pentru un loc în cadrul Summer Academy #8, organizatorii au decis să prelugească perioada de înscrieri până pe data de 20 mai 2019. Formularul online este in continuare disponibil pe ionescusava.ro, iar cei 20 de participanți vor fi anuntați vineri, 31 mai 2019.

Cei mai talentați 20 de studenți la Drept din România vor beneficia de o săptămână de training gratuit privat la Sinaia.

Asociația Ionescu și Sava în parteneriat cu Casa de Avocatură Ionescu și Sava organizează în perioada 15 – 20 Iulie 2019, la Sinaia, cea de-a opta ediție a Summer Academy – cel mai îndrăgit program de internship al momentului.

Programul este dedicat celor mai talentați studenți la Drept din toată țara, care finalizează anul III de studiu și oferă tinerilor aspiranți, în fiecare an, o bază informațională practică și un set de deprinderi relevante pentru acești viitori profesioniști.

Abilitățile de retorică, spontaneitate și improvizație sunt testate în cadrul unor ateliere de public speaking, susținute de specialiști recunoscuți, în timp ce provocările expunerii în mass-media și optimizarea mesajului în condiții de trac și emotivitate sunt dezbătute cu jurnaliști consacrați în cadrul atelierelor de interacțiune cu mass-media.

Procesul de înscriere
Pentru a se înscrie în procesul de recrutare, studenții la Drept interesați trebuie să completeze într-o manieră cât mai originală formularul online.

Data limită pentru înscrieri este 20 mai!

Selecția participanților
Aplicațiile care întrunesc toate condițiile solicitate în formular vor fi considerate valide, iar din totalul lor vor fi selctați cei 20 de participanți. Aceștia vor beneficia în mod gratuit de programul de training si workshop-uri, transport și cazare în Sinaia, pe toată durata evenimentului.

Radu C. Ionescu, Managing Partner Casa de Avocatură Ionescu și Sava și membru fondator al Asociației Ionescu și Sava: “Una dintre motivațiile care au dus la apariția Ionescu și Sava Summer Academy este reprezentată de dorința de a sprijini studenții la Drept din ultimul an de studiu să ia o decizie cât mai apropiată de abilitățile cu care sunt înzestrați, o șansă care a lipsit generației din care am facut parte.

Otilia Sava, Partener Casa de Avocatură Ionescu și Sava și membru fondator al Asociației Ionescu și Sava: “Pentru că iubim și respectăm profesia căreia i-am dedicat peste 20 de ani din viața noastră, ne dorim să educăm generații de viitori avocați care să înțeleagă că avocatura este mai mult decât o profesie: reprezintă o vocație și un stil de viață.”


Asociația Ionescu și Sava a luat naștere în anul 2019 și are ca scop pregătirea viitoarelor generații de juriști și susține îndrumarea studenților la Drept către aria de practică unde și-ar putea atinge potențialul maxim și descoperi adevărata vocație.

Casa de Avocatură Ionescu și Sava a fost înființată în 2005 de o echipă de avocați cu experiență în cadrul unora dintre firmele de avocatură de renume din România. Într-un timp relativ scurt, Ionescu și Sava a câștigat o reputație solidă pe piața avocaturii din România, prin servicii juridice de calitate, ințelegere profundă a nevoilor și business-ului clienților, prin disponibilitate și eiciență.

De la înființarea sa, Ionescu și Sava a asistat și continuă să asiste clienți de primă dimensiune, cu activitate în domenii precum industria farmaceutică, auto, bănci și servicii financiare, dezvoltare imobiliară sau producție industrială. În portofoliul de clienți Ionescu și Sava se regăsesc companii precum Mercedes-Benz, Novartis, Angelini, Grupo Lar. Ariile de expertiză ale echipei includ litigii, insolvență, drept fiscal, drept bancar, dreptul concurenței, fuziuni și achiziții.

Ionescu și Sava este membră în cadrul Board-ului Alliance of Business Lawyers, o rețea internațională de prestigiu, ai cărei membri sunt firme de avocatură din întreaga lume (peste 700 de avocați și 51 de birouri în 32 de țări) – care permite companiilor acces la consiliere juridică la nivel internațional. În 2013, Casa de Avocatură Ionescu și Sava a fost desemnată de prestigioasa publicație britanică Acquision International „Firma Anului în Dreptul Concurenței” (Competition Law – Firm of the Year – Romania).


Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Beatrice Manta
beatrice.manta@ionescusava.ro
www.ionescusava.ro/school
www.facebook.com/ionescusava

Evenimente conexe