420 citiri

Preeminența dreptului într-o societate democratică. Raportul dintre dreptul european și dreptul național al statelor membre, la 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeană (2007) și la 25 de ani de la recunoașterea jurisdicției CEDO (1996) / 16 mai 2019, București

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, organizează cursul

Preeminența dreptului într-o societate democratică. Raportul dintre dreptul european și dreptul național al statelor membre, la 12 ani de la aderarea la Uniunea Europeană (2007) și la 25 de ani de la recunoașterea jurisdicției CEDO (1996)

București, Baroul București, Sala de Festivități “Avocat Flavius Teodosiu”, etaj VI

16 mai 2019, 14:00-16:00

Acreditare INPPA: 5 ore de formare profesională

Lector
avocat MARIN VOICU (prof. univ. dr., membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință – AOSR, președintele Secției de drept internațional și de drept comparat al Academiei de Științe Juridice, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internatțonal de pe lângă CCIR, redactor șef al Revistei Române de Drept Maritim – DMR, fost judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului).

Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.

Evenimente conexe