473 citiri

Asistență juridică eficientă în procedurile privind arestarea preventivă / 28 iunie 2019, București

APADOR-CH organizează cursul pentru avocați

Asistență juridică eficientă în procedurile privind arestarea preventivă

București, Hotel Athénée Palace Hilton

28 iunie 2019, 12:00

APADOR-CH în parteneriat cu Fair Trials desfășoară în prezent un proiect intitulat „Asistență juridică eficientă în procedurile privind arestarea preventivă”. Proiectul urmărește să crească eficiența asistenței juridice pe care suspecții sau inculpații o primesc în timpul cercetării penale, inclusiv prin cursuri de formare pentru avocații care oferă asistență juridică în cadrul procedurilor penale. În cadrul acestui proiect, a fost alcătuit un manual pe care dorim să îl punem la dispoziția avocaților care își desfășoară activitatea de asistență juridică în materie penală.

În acest scop, APADOR-CH organizează un curs gratuit pentru avocații stagiari, care are la bază manualului anterior menționat. Cursul vizează atât o parte teoretică, respectiv standarde europene și naționale în domeniu, cât mai ales o parte practică și recomandări aplicabile în fiecare etapă a asistenței juridice.

Data limită pentru a aplica este 24 iunie 2019 (23:59). Participanților din afara Bucureștiului le sunt asigurate cazarea și transportul.


* pentru înscriere și alte informațiiꓽ office@apador.org

Evenimente conexe