410 citiri

Elite Business Club / 18 iunie 2019, București

Elite Business Women organizează

Elite Business Club

București, Commons, Piața Unirii

18 iunie 2019, 9:30

Partener media: JURIDICE.ro

 

In premieră, EBW este prima comunitate de business care vine cu un tool modern de networking sub forma unei aplicații pentru telefonul mobil

Elite Business Women (https://elitewomen.org), compania femeilor antreprenor din România invită oamenii de afaceri să participe la întrunirea din cadrul evenimentelor marca Elite – Internaţionalizarea afacerilor.

Întâlnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continuă în afaceri și se bazează pe discuții active între invitații Elite și femeile care sunt active în comunitatea profesională.

În condiţiile lumii contemporane, participarea activă la diviziunea internaţională a muncii reprezintă o componentă esenţială a procesului de dezvoltare a fiecărei ţări. În acest context comerţul exterior, ca ramură distinctă a economiei naţionale, reprezintă un factor important al creşterii economice determinat de internaţionalizarea afacerilor şi determinant pentru procesul de globalizare.

Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women: „Cred în potenţialul IMM-urilor românești și mă bucur să văd preocuparea acestora pentru dezvoltare. Sunt de părere că afacerile care rezistă peste ani sunt cele care înteleg nevoia de acumulare de know how de business. Ediţia din 18 iunie 2019 vine cu o abordare pragmatică, realistă și cu un call to action, acela de a oferi antreprenorilor instrumente concrete pentru cresterea afacerilor si de oportunitati de parteneriate.”

Ioana Arsenie, Trusted Advisor și Ambasador Elite Business Women București: “Într-un context de globalizare, trebuie să înțelegem mecanismele și atu-urile care sunt necesare pentru a iesi pe piețe externe. Aceasta în condițiile în care top 100 exportatori include în 2017 mai puține companii antreprenoriale românești, doar două. Ne propunem să îi întrebăm pe marii actori din industrii diverse care sunt etapele cheie în dezvoltare, ce eșecuri au depășit, ce decizii grele au luat, pentru ca antreprenorii mici și mijlocii să găsească motivație și bune practici.”

Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

Speakerii evenimentului Internaţionalizarea Afacerilor din cadrul Elite Business Club București:
↗️Cristina Timis – Președinte Clinica Eliade
↗️Felix Patrascanu – Managing Partner Fan Courier
↗️Mihai Raneti – Fondator & CEO al Cyberswarm, Inc.
↗️Mircea Varga – Chief Financial Officer (CFO) al Ţiriac Holdings

Panelul principal va fi completat de intervenția av. Loredana Costina, System Innovation Romania – roboti software și Patria Bank – solutii pentru IMM.

În premieră, EBW este prima comunitate de business care vine cu un tool modern de networking sub forma unei aplicații pentru telefonul mobil – Aplicatia SOCIAL CLUB, care le da posibilitatea participanților de a vizualiza comod și rapid profilurile tuturor participanților la evenimentul EBC București, pot trimite și primi invitații de conectare și intra în contact unii cu alții, pentru a se cunoaște în mod direct și a identifica noi oportunități.

Partenerii evenimentului: ANSWEAR.ro, Atelierele Delta, Avocat Alina Alexe, Trusted Advisor Strategy & Finance, System Innovation Romania, Patria Bank, Estetiq Solutions, A_BEST, Argus Audit, Clas International School, Casa de Flori, Bistro Dorobanti, Tucano Coffee AFI Cotroceni, CCIFER, A7TV.

Despre Elite Business Women
Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România. Peste 8000 de companii formează Elite Business Women – cea mai mare companie de educaţie antreprenorială din România, peste 7000 participanţi la peste 200 de evenimente Elite Business Club, 20 conferinţe internaţionale (Londra, Lisabona, Roma) şi multe proiecte în derulare.

Evenimente conexe