1,884 citiri

Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea (ed. 9) / 8 noiembrie 2019, București

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează conferința

Perspective ale dreptului afacerilor în mileniul al treilea (ed. 9)

București, ASE, Piaţa Romană nr. 6

8 noiembrie 2019

Tematica Conferintei
Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Indexare
Conferinta este indexata in Conference Proceedings Citation Index, Clarivate Analytics (Thomson Reuters).

Publicații
Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:
În revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters).
În volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor juridice (Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers, ADJURIS – International Academic Publisher) și indexate în Conference Proceedings Citation Index – Clarivate Analytics (Thomson Reuters).
în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, KVK): Perspectives of Law and Public Administration, International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies.

Reduceri de la taxele de participare
Participanții din cadrul ASE București și membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere de cca. 25% din taxa de inscriere.
! Daca doriti sa dobanditi calitatea de membru in Societatea de Științe Juridice și Administrative clic aici.

Termene limita
31 octombrie 2019: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta.
2 noiembrie 2019: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.
4 noiembrie 2019: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
6 noiembrie 2019: plata taxei de participare.

Președintele Comitetului de organizare
conferențiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU

Vizitati site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro
Pe site găsiți mai multe informații despre condițiile de înscriere, taxa de participare, posibilitatea de a înscrie două lucrări științifice, cerințele de redactare pentru lucrările științifice, publicațiile conferinței, programul
știintific, parteneri, serviciul de traduceri în limba engleză oferit autorilor.

Urmariți-ne pe:
www.facebook.com/BusinessLawConferences
www.linkedin.com/company/business-law-conference


Vă rugăm să adresați orice întrebare privind conferința la adresa de email: catalin.sararu@businesslawconference.ro

 

Evenimente conexe