1,938 citiri

Raportarea non-financiară – o nouă provocare pentru companii / 10 decembrie 2019, București

INNOVA Project Consulting organizează seminarul

Raportarea non-financiară – o nouă provocare pentru companii

București, Societatea de Științe Juridice, str. Turturelelor 50, et. 4

10 decembrie 2019

Partener media: JURIDICE.ro

Pentru că orice companie cu mai mult de 500 de angajați, începând cu anul viitor, este obligată să publice o raportare non-financiară și primim numeroase întrebări legate în acest sens, INNOVA Project Consulting vă propune un seminar, cu un număr limitat de participanți.

Seminarul se adresează persoanelor care doresc să se inițieze în acest domeniu și să afle ce trebuie să conțină un raport non-financiar și care sunt principalele etape pentru realizarea lui.

În timpul seminarului vor fi abordate principalele aspecte privind:
• Standardele de raportare care pot fi utilizate;
• Etapele procesului de raportare și resursele necesare;
• Identificarea și prioritizarea stakeholderilor (părți interesate) companiei;
• Matricea de materialitate și metodologia de realizare a acesteia;
• Colectarea, verificarea și validarea informațiilor non-financiare;
• Exemple internaționale de bună practică.

Venim cu informații legislative la zi și tendințe la nivel internațional privind dezvoltarea durabilă.
Seminarul este deschis tuturor celor interesați, indiferent de departament sau funcție.

Înscrie-te ACUM la office@innovaconsulting.ro

Locuri limitate!

Traineri

Gaetano Casale, Sustainability Consultant, Trainer & Managing Partner INNOVA Project Consulting. Gaetano are experiență vastă în proiecte de consultanță în raportare non-financiară în urma colaborărilor cu organizații de renume din Italia și România. El a gestionat proiecte complexe în parteneriat cu Lucciola & Partners SrL, una dintre cele mai prestigioase companii de consultanță la nivel european. Companii precum Fiat Chrysler Automobiles, Leonardo, Autostrade per L’Italia, OMV Petrom și Romgaz au beneficiat de expertiza sa în domeniul dezvoltării durabile.

Mihaela Croitoru, Sustainability Consultant, Trainer & Managing Partner INNOVA Project Consulting. Mihaela are o carieră de peste 15 de ani în business development, project management și în sustenabilitate. Ea a coordonat proiecte complexe privind realizarea rapoartelor de sustenabilitate pentru unele dintre cele mai importante companii din România, cum ar fi: OMV Petrom, Oltchim, Romgaz, Salrom, SIVECO Romania. Proiectele coordonate s-au bazat pe metodologii complexe care au integrat cele mai cunoscute standarde de raportare, cum ar fi: GRI Standards, AccountAbility si Integrated Reporting.

Tarif de participare*: 250 euro + TVA
Membrii JURIDICE.ro vor beneficia de un tarif redus de 200 euro + TVA
* Confirmarea înscrierii se face după plata integrală a tarifului în contul bancar al organizatorului la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Informații generale
Taxa de participare include: 6 ore de instruire + 2 pauze cafea x 15’ (apă, cafea, ceai, gustări incluse), Suportul de curs – Raportarea Non-financiară (printat), | Limba: Română. | Participanți: min. 10, max. 20 | Certificare: Certificat de participare emis de INNOVA Project Consulting|

Agenda
• Legislația privind raportarea non-financiară;
• Standarde și metodologii internaționale de raportare non-financiară;
• Pregătirea procesului de raportare: stabilirea bugetului, identificarea surselor de informații, formarea echipei de raportare și stabilirea rolurilor și responsabilităților, identificarea etapelor și estimarea timpului necesar fiecărei etape;
• Identificarea și prioritizarea părților interesate;
• Identificarea informațiilor non-financiare materiale și stabilirea indicatorilor cheie de performanță nefinanciară;
• Colectarea, verificare și validarea datelor colectate necesare pentru realizarea raportului non-financiar;
• Elaborarea raportului non-financiar;
• Exemple internaționale de bune practici.

Înscrieri
Tel: +40738759040; +40371024168
Email: office@innovaconsulting.ro

Despre INNOVA Project Consulting
INNOVA Project Consulting este una dintre puținele companii de consultanță din România cu experiență concretă în raportare nefinanciară, cu un portofoliu de clienți importanți care include unele dintre cele mai mari companii din România și o echipă de consultanți cu experiență națională și internațională.
INNOVA este partener al GRI – Global Reporting Initiative, fiind membru al GOLD Community și furnizor de servicii de asigurare autorizat în domeniul sustenabilității recunoscut de către instituția internațională AccountAbility, precum și Membru Afiliat al Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) – www.innovaconsulting.ro
Principali clienți: OMV Petrom S.A., SNGN ROMGAZ, OLTCHIM S.A., SALROM, SIVECO ROMANIA S.A.

Evenimente conexe