TEDxBucharest Metamorphosis / 16-17 noiembrie 2019, București

TEDxBucharest organizează

TEDxBucharest Metamorphosis

Bucuresti, Universitatea Politehnica

16-17 noiembrie 2019

Partener media: JURIDICE.ro

 

Mai putin de o luna ne desparte de TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare. Al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest se va desfasura pe 16 si 17 noiembrie 2019 la Noua Aula a Universitatii Politehnice din Bucuresti cu peste 20 de speakeri si 4 performance-uri unice.

Noii speakeri anuntati la TEDxBucharest Metamorphosis:

Dex Torricke-Barton | Director at Brunswick Group
Dex a scris discursurile unora dintre cei mai puternici oameni de business ai lumii: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, Elon Musk.

Tijana Tamburic | Storyteller si co-fondatoare Female Narratives
Tijana coordoneaza peste 100 de femei freelancers sub umbrela agentiei creative Female Narratives.

Refael Bitton | Head of UI/UX la Google Israel
Specialist in mobile si pasionat de solutii inovatoare in mediul online.

Jorge Castellanos – designerul si inventatorul de audio wearables, acum Director de Tehnologie la Rocket Insights.

Alex Dima – cunoscutul jurnalist de televiziune (Romania, te iubesc!) si activist dedicat, se alatura line-up-ului din acest an al evenimentului cu un discurs memorabil si transformator.

Paul Bulencea – co-fondator si CEO The College of Extraordinary Experiences, Harvard-ul designerilor de experiente. Scriitor premiat, educator si antreprenor dedicat experientelor inedite si transformarii umane.

Silent Strike – compozitor de muzica de film si castigatorul unui premiu Grimme, Silent Strike a deschis concertele celor de la Faithless, Bonomo si multi altii.

Moment special inspirat de Black Mirror – Bandersnatch – in rolurile principale, cunoscutii actori Cosmina Stratan & Tudor Istodor, intr-un moment interactiv in care audienta va decide finalul.

Charles Michel – conector al artei, gastronomiei, psihologiei experimentale, cross-modalismului si designului uman, Charles este starul recentei serii „The Final Table” (Netflix), speaker la Burning Man si The Royal Institution of Science in London.

RECUL – un mediu creativ, un teatru, o scoala si un spatiu dedicat artelor performative. Echipa RECUL va anima scena TEDxBucharest Metamorphosis cu un moment de live sketch memorabil.

Toate informatiile si agenda pe zile sunt disponibile acum pe noul website www.tedxbucharest.ro.

Abonamentele de 2 zile sunt in valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro si pe bilete.ro. TEDxBucharest pune in vanzare si biletele de 1 zi la pretul de 109 EUR si abonamentele pentru studenti, in valoare de 89 EUR.