462 citiri

Întâlnire cu jurnalistul Ion Cristoiu / 27 noiembrie 2019, București

Baroul București organizează

Întâlnire cu jurnalistul Ion Cristoiu

București

27 noiembrie 2019

Baroul București informează avocații interesați despre organizarea, cu participarea av. Mihaela Olaru, a unei întâlniri cu reputatul jurnalist Ion Cristoiu, ce va avea loc la Biblioteca Baroului București „Victor Anagnoste“, în data de de 27 noiembrie 2019, ora 16:00. Participarea este gratuită, iar această întâlnire va fi sub forma unui interviu.

Aspectele care vor fi prezentate și discutate, sunt în strânsă legătură cu profesia de avocat și vizează continuarea interacțiunilor cu personalități marcante ale vieții publice în ce privește dialogul între profesii.

Înscrierea la eveniment se realizează în secțiunea dedicată din site, în limita a 50 de locuri. Înscrierea face ca prezența să fie obligatorie. Înscrieri aici.

Teme dezbatere
Gândurile lui Cristoiu, arta de a scrie: plăcere sau necesitate?
Avocatura și jurnalismul – două elemente esențiale și de mare anvergură: asemănări, diferențe și esențe;
Portretul jurnalismului ideal;
Ce este mai important: talentul sau caracterul?
Jurnalismul conventional vs jurnalismul de investigație;
Arta oratorică – cucerirea sufletului prin discurs;
Comunicarea socială ca fenomen.

Vor fi acordate 3 puncte de pregătire profesională pentru această activitate, având în vedere natura și obiectul discuției.

Această conferință este organizată în colaborare cu av. Mihaela Olaru, care va avea și calitatea de moderator, și face parte dintr-o serie de conferințe ce vor fi organizate cu personalități marcante ale vieții publice.

Evenimente conexe