648 citiri

Serbarea Pomului de Crăciun a Baroului București / 14 decembrie 2019, București

Consiliul Baroului București organizează

Serbarea Pomului de Crăciun

București, Palatul Justiției, Sala Pașilor Pierduți

14 decembrie 2019, 10:00-13:00

În spiritul Sărbătorilor de iarnă, Consiliul Baroului București vă invită la Serbarea Pomului de Crăciun, dedicată copiilor avocaților membri.

Serbarea va avea loc în Palatul Justiției (Sala Pașilor Pierduți), sâmbătă, 14 decembrie 2019, orele 10:00 – 13:00.

Programul artistic va include un spectacol oferit de GAȘCA ZURLI.

În debutul programului artistic, copiii avocaților pot susține pe scenă un moment artistic (cântece, poezii, dansuri), cu înscrierea acestora în prealabil, la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro, până la data de 09.12.2019.

Pentru a beneficia de cadouri, avocații sunt rugați să își înscrie copiii cu vârsta sub 14 ani, prin completarea aplicației electronice disponibilă pe site-ul Baroului București “Serbarea Pomului de Craciun 2019” , precizând numele părintelui avocat, numărul dosarului profesional și numele copilului. Inscrieri aici.

În vederea ridicării cadourilor de Crăciun, avocații sunt rugați să prezinte certificatele de naștere ale copiilor, în ziua evenimentului. Fiecare copil beneficiază de un singur cadou, chiar dacă ambii părinți au calitatea de avocat.

Cadourile neridicate vor fi distribuite de la Biroul de Pregatire Profesionala, et. V, camera 512, până pe data de 15.01.2020.

Accesul în clădirea Palatului Justiției este permis pe baza cardului /legitimației/ adeverinței de avocat.

Evenimente conexe