601 citiri

Interacţiuni şi autenticitate în profesia de avocat / 13 decembrie 2019, Bucureşti

Baroul București organizează

Interacţiuni şi autenticitate în profesia de avocat

Bucureşti, Sediul Baroului Bucureşti, Sala Flavius Teodosiu

13 decembrie 2019, de la 17:00-19:00

Primul atelier de dezvoltare personală dedicat avocaţilor care caută să se implice cu autenticitate în intracţiunile umane din viaţa lor profesională.

Fie că este vorba despre clienţi, colegi, adversari, judecători, funcţionari publici sau alţi profesionişti cu care interacţionezi în munca de avocat, ţi-ai pus, fără îndoială, întrebarea cum ai putea să optimizezi comunicarea cu aceştia, avantajând poziţia clientului tău şi menţinându-ţi integritatea profesională şi echilibrul emoţional. Atelierul vine în întâmpinarea acestei nevoi pe care am identificat-o la mulţi din colegii noştri.

Te invităm, aşadar, în după-amiaza zilei de vineri, 13 decembrie 2019, să ne cunoaştem şi să prinzi gustul metodei noastre de lucru, 100% dinamică şi interactivă, inspirată din experienţa noastră practică în avocatură, îmbinată cu tehnici variate de coaching şi psihoterapie experienţială (inclusiv drama-terapie, dans-terapie și art-terapie).

Intrarea la acest atelier introductiv este liberă, pe bază de înscriere.

La eveniment se vor face fotografii şi înregistrări video, destinate a fi folosite în promovarea evenimentelor similare din viitor. Te rugăm să ne anunţi la intrare dacă nu doreşti să apari în aceste materiale foto-video, sau dacă preferi ca imaginea ta să fie anonimizată.

Pentru înscrieri, accesați link-ul și pentru detalii, aşteptăm un e-mail la adresa : olivia@iordanescu.legal

Despre facilitatori
Loredana Larionescu
Cu o experienţă de şapte ani în avocatura de top, Loredana a urmat şi un al doilea parcurs profesional, obţinând licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8 şi Masterul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti. În prezent, pe lângă calitatea de avocat în Baroul Bucureşti, este înregistrată şi ca psihoterapeut sub supervizare la Colegiul Psihologilor din România. Absolventă a formării în Dans Terapie oferită de Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, crede în aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea excelenţei în viaţa profesională.

Olivia Marcu-Iordănescu
Olivia e avocat din 2007, decizia de intrare în profesie fiindu-i semnată de tatăl ei, Cristian Iordănescu, decanul Baroului București. Întreaga carieră și-a dedicat-o sprijinirii antreprenorilor români, care au îndrăznit să viseze la performanță în afaceri și cu care a transformat companii românești în multinaționale finanțate de investitori internaționali. Deși nu a avut șansa de a-l avea pe tatăl ei drept maestru, munca și valorile acestuia sunt ceea ce au inspirat-o pentru a demara un program de mentorat pentru tinerii avocați. Angajamentul Oliviei este ca prin acest program să creeze viitorii lideri ai societății românești, aducând propria experiență, precum și know how-ul profesioniștilor care au susținut-o și inspirat-o de-a lungul carierei și astfel facilitând accesul la auto-educare și transformare tuturor celor care consideră un privilegiu asumarea responsabilității pentru viitorul României.

Evenimente conexe