677 citiri

Interacţiuni uman-profesionale înte avocaţi şi clienţii lor / 1 februarie 2020, Bucureşti

Baroul București organizează atelierul

Interacţiuni uman-profesionale înte avocaţi şi clienţii lor

Bucureşti, Sediul Baroului Bucureşti, Sala Flavius Teodosiu

1 februarie 2020, 9:00-18:00

Un atelier de dezvoltare personală dedicat tinerilor avocaţi, care caută să se implice cu autenticitate în intracţiunile cu clienţii lor.

Fie că lucrezi pe cont propriu sau într-o firmă de avocatură, fie că practici preponderent consultanţa sau reprezentarea în instanţă, ai mereu de a face cu clienţi, cu care te conectezi la nivel profesional şi uman. Conştient sau nu, ţi-ai pus nu o dată întrebarea cum ai putea să optimizezi comunicarea cu aceştia, protejându-le interesele şi menţinându-ţi integritatea profesională şi echilibrul emoţional.

Atelierul vine în întâmpinarea acestei nevoi pe care am identificat-o în discuţiile pe care le-am avut cu mulţi din colegii noştri, inclusiv într-un atelier anterior la care poate ai fost chiar prezent. A venit vremea să lucrăm mai în profunzime.

Te invităm, aşadar, să petrecem o zi întreagă de sâmbătă, pe 1 febuarie 2020, explorând tema relaţiilor cu clienţii, prin metoda noastră de lucru inovatoare, 100% dinamică şi interactivă, inspirată din experienţa noastră practică în avocatură, îmbinată cu tehnici variate de coaching şi psihoterapie experienţială.

Când? Sâmbătă, 1 februarie 2020, de la 09:00 la 18:00, cu o oră pauză de prânz.
Unde? La sediul Baroului Bucureşti, Sala Flavius Teodosiu.
Cost: 400 RON până la 24.01.2020, 500 RON până la 30.01.2020.
Include facilitarea, materialele şi pauzele de cafea.

Pentru înscrieri și detalii: olivia@iordanescu.legal

Despre facilitatori
Loredana Larionescu
Cu o experienţă de şapte ani în avocatura de top, Loredana a urmat şi un al doilea parcurs profesional, obţinând licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8 şi Masterul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti. În prezent, pe lângă calitatea de avocat în Baroul Bucureşti, este înregistrată şi ca psihoterapeut sub supervizare la Colegiul Psihologilor din România. Absolventă a formării în Dans Terapie oferită de Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, crede în aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea excelenţei în viaţa profesională.

Olivia Marcu-Iordănescu
Olivia e avocat din 2007, decizia de intrare în profesie fiindu-i semnată de tatăl ei, Cristian Iordănescu, decanul Baroului București. Întreaga carieră și-a dedicat-o sprijinirii antreprenorilor români, care au îndrăznit să viseze la performanță în afaceri și cu care a transformat companii românești în multinaționale finanțate de investitori internaționali. Deși nu a avut șansa de a-l avea pe tatăl ei drept maestru, munca și valorile acestuia sunt ceea ce au inspirat-o pentru a demara un program de mentorat pentru tinerii avocați. Angajamentul Oliviei este ca prin acest program să creeze viitorii lideri ai societății românești, aducând propria experiență, precum și know how-ul profesioniștilor care au susținut-o și inspirat-o de-a lungul carierei și astfel facilitând accesul la auto-educare și transformare tuturor celor care consideră un privilegiu asumarea responsabilității pentru viitorul României.

Evenimente conexe