2,096 citiri

Balul Avocaților Stagiari din Baroul București / 11 aprilie 2020, București

Baroul București organizează

Balul Avocaților Stagiari

București, Palatul Parlamentului, Sala Unirii

11 aprilie 2020, 18:30

Baroul București, în continuarea efortului constant pentru buna integrare in profesie a avocaților stagiari, a inițiat, începând cu anul 2018, “Balul Avocaților Stagiari“, un eveniment social adresat stagiarilor atât din anul I, cât și din anul II din cadrul Baroului București.

În ședința Consiliului Baroului București din 14.01.2020 s-a decis ca, în colaborare cu avocații stagiari, să se organizeze o nouă ediție a Balului, la care sunt invitați să participe avocații stagiari și îndrumătorii acestora, precum si avocati din Bucuresti, in limita locurilor disponibile.

Balul Avocaților Stagiari, ediția 2020, va avea loc pe 11 aprilie, în Sala Unirii a Palatului Parlamentului, începând cu ora 18.30.

Baroul București va suporta în cotă de ½ costurile ocazionate de eveniment, urmând ca diferența să fie acoperită prin contribuția participanților, respectiv 100 lei/persoană.

Prețul unui bilet include cina, open bar și programul social. Biletele vor putea fi achitate la casieria Baroului Bucureşti.

Formele de exercitare a profesiei sunt invitate să contribuie prin sponsorizări, urmând a beneficia de promovare pe site-ul baroului și la locația evenimentului.

Evenimente conexe