1,256 citiri

Cupa Primăverii la Fotbal / 4 aprilie 2020, Popești-Leordeni

UPDATE: Pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului COVID-19, se amână organizarea acestui eveniment, până la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Baroul București, în parteneriat cu Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, organizează

Cupa Primăverii la Fotbal

Popești-Leordeni, Arena Sportivă „D’angelo Sport“, Șos. Olteniței nr. 11

4 aprilie 2020

Competiția va fi o manifestare sportivă interprofesională, la care sunt invitate să participe, atât echipe de fotbal ale Baroului București, cât și ale judecătorilor, procurorilor, notarilor, mediatorilor și executorilor judecătorești.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, se vor asigura servicii specifice, respectiv arbitraj profesional, asistență medicală pe toata durata competiției, fotograf. De asemenea, prin grija partenerilor de eveniment, jucătorii vor avea la dispoziție apă, fructe și energizante.

La finalul competiției, se vor oferi cupe și diplome tuturor echipelor participante.

Echipele vor fi compuse din maximum 12 jucători, înscrierile urmând a se efectua până la data de 15 martie, la adresa de email george.moloman@baroul-bucuresti.ro. Regulamentul competiței va fi comunicat echipelor înscrise până la data de 20 martie.

Pentru participarea echipelor la masa festivă din 5 aprilie ce se va desfășura la Villa Bellagio din București, cu începere de la ora 19:00 se va percepe o taxa de 100 lei/persoana, în contul Baroului București, cod fiscal 4283155, IBAN: RO63RNCB0080005630040001, Banca Comercială Română Suc. Lipscani.

În limita locurilor disponibile, pot participa și alți avocați din București, în aceleasi condiții, urmând sa li se comunice în timp util modalitatea de înscriere.

Eventualele costuri privind organizarea evenimentului, rămase neacoperite de sponsori și parteneri, vor fi suportate în cotă egală de organizatori, respectiv Baroul București și A.D.S.A.

Baroul București invită formele de exercitare a profesiei să sprijine organizarea acestui eveniment sportiv prin sponsorizări, urmând a beneficia de promovarea specifică, respectiv publicarea siglei pe site și în afișul final al competiției.

Evenimente conexe