1,580 citiri

Interacţiuni uman-profesionale între colegi avocaţi / 29 februarie 2020, București

Av. Olivia Marcu-Iordănescu organizează atelierul

Interacţiuni uman-profesionale între colegi avocaţi

București

29 februarie 2020, 9:00-18:00

Un atelier de creștere personală și profesională dedicat tinerilor avocaţi, care caută să se implice cu autenticitate în interacţiunile cu colegii lor.

Fie că lucrezi pe cont propriu sau într-o firmă de avocatură, fie că practici preponderent consultanţa sau reprezentarea în instanţă, ai mereu de-a face cu colegi avocați, cu care te conectezi la nivel profesional şi uman. Ți-ai pus întrebarea cum ai putea să optimizezi comunicarea cu ”adversarii” tăi, protejând interesele clientului tău şi menţinându-ţi integritatea profesională şi echilibrul emoţional. Atelierul vine în întâmpinarea acestei nevoi pe care am identificat-o în discuţiile pe care le-am avut cu mulţi dintre colegii noştri, inclusiv într-un atelier anterior la care poate ai fost prezent. A venit vremea să lucrăm mai în profunzime.

Te invităm, aşadar, să petrecem o zi întreagă de sâmbătă, pe 29 februarie 2020, explorând tema relaţiilor cu colegii noștri, prin metoda noastră de lucru inovatoare, 100% dinamică şi interactivă, inspirată din experienţa noastră practică în avocatură, îmbinată cu tehnici variate de coaching şi psihoterapie experienţială.

Când? Sâmbătă, 29 februarie 2020, de la 9:00 la 18:00, cu o oră pauză de prânz.

Pentru înscrieri (în limita locurilor disponibile) și detalii: olivia@iordanescu.legal

Cost: 490 RON până la 28.02.2020. Include facilitarea, materialele şi pauzele de cafea.

Despre facilitatori
Loredana Larionescu
Cu o experienţă de şapte ani în avocatura de top, Loredana a urmat şi un al doilea parcurs profesional, obţinând licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8 şi Masterul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti. În prezent, pe lângă calitatea de avocat în Baroul Bucureşti, este înregistrată şi ca psihoterapeut sub supervizare la Colegiul Psihologilor din România. Absolventă a formării în Dans Terapie oferită de Asociaţia Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare, crede în aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea excelenţei în viaţa profesională.

Olivia Marcu-Iordănescu
Olivia e avocat din 2007, decizia de intrare în profesie fiindu-i semnată de tatăl ei, Cristian Iordănescu, decanul Baroului București. Întreaga carieră și-a dedicat-o sprijinirii antreprenorilor români, care au îndrăznit să viseze la performanță în afaceri și cu care a transformat companii românești în multinaționale finanțate de investitori internaționali. Deși nu a avut șansa de a-l avea pe tatăl ei drept maestru, munca și valorile acestuia sunt ceea ce au inspirat-o pentru a demara un program de mentorat pentru tinerii avocați. Angajamentul Oliviei este ca prin acest program să creeze viitorii lideri ai societății românești, aducând propria experiență, precum și know how-ul profesioniștilor care au susținut-o și inspirat-o de-a lungul carierei și astfel facilitând accesul la auto-educare și transformare tuturor celor care consideră un privilegiu asumarea responsabilității pentru viitorul României.

Evenimente conexe