2,049 citiri

Lawyers Summit. Black Robes Party / 28 februarie 2020, București

Cu ocazia evenimentului Lawyers Summit va avea loc o strângere de fonduri dedicată susținerii financiare a echipelor Facultății de Drept a Universității București, ce urmează să participe la unele dintre cele mai importante concursuri internaționale de procese simulate de anul acesta.

Sumele de care vor avea nevoie sunt următoarele:
The Philip C. Jessup Moot – Washington, D.C. SUA – 11.000€
Charles Rousseau – Hammamet, Tunisia – 5.000€
Telders – Haga, Olanda – 9.000€

ELSA Bucharest vă invită să le fiți alături în acest demers! Procedura este următoarea:

1. Donațiile se pot face în conturile de mai jos, cu mențiunea “Law Society” pentru ca ELSA Bucuresti să individualizeze donațiile alocate acestei campani. Societățile de avocatură donatoare vor primi, pe lângă recunoștința echipelor, și recunoașterea actului acestora în cadrul evenimentului.

Nume: ASOCIAȚIA EUROPEANĂ A STUDENȚILOR ÎN DREPT ELSA – GRUPUL LOCAL ELSA BUCURESTI
IBAN cont: RO22RNCB0090000536080001 (RON)
IBAN cont: RO92RNCB0090000536080002 (EUR)
Banca Comerciala Romana S.A.
Cod SWIFT: RNCBROBU

2. În eventualitatea în care doriți să donați o sumă mai mare de bani, vă invităm să contactați ELSA Bucharest în vederea încheierii unui contract de sponsorizare pe următoarea adresă de email:
lawyerssummit.bucharest@ro.elsa.org

3. Accesul la Lawyers Summit se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 35 RON achizitionat online de pe www.blt.ro sau 40 RON cumpărat în seara evenimentului.

Mai multe detalii referitoare la eveniment și toate noutățile vor fi postate pe pagina de Facebook dedicată acestuia, unde, în zilele următoare, vă vom prezenta și echipele participante.

Evenimente conexe