3,204 citiri

Cum să ne îmbrăcăm impecabil cu un buget optim [praxis]

Alexandru Drăgan, cofondator SARTO și specialist în imagine personală și vestimentație masculină, cu peste 10 ani de activitate în domeniu, și-a descoperit și cultivat pasiunea încă din facultate, când a pornit alături de doi prieteni blogul dappergents.ro. Cu timpul, pasiunea sa a luat forma unui proiect despre consiliere vestimentară și dezvoltare personală. În 2011 și-a început activitatea antreprenorială lansând SARTO, un brand în care a continuat să creadă și să investească până în prezent.

Matei Ladea, s-a alăturat ulterior business-ului SARTO, preluând marketing-ul și managementul producției. De formație politolog și jurist, lui Matei i-a plăcut să experimenteze în carieră și să aibă o dezvoltare multilaterală a aptitudinilor profesionale, astfel încât, înainte de SARTO, avea deja experiența lucrului într-o multinațională din domeniul FMCG.

Viziunile lui Alexandru și Matei se completează perfect, având în centru nevoile gentlemanului modern și calitatea excepțională pe care doresc să i-o pună mereu la dispoziție. Împreună cei doi au adus inovații multiple la SARTO bespoke, propulsând experiența croitoriei masculine la un nou nivel și impunând astfel un standard nou în industria volatilă a fashion-ului.

AVANTAJE
# Explicații punctuale, practice
# Atmosferă relaxată

Atelierul este transmis LIVE online gratuit pe homepage JURIDICE. Înregistrarea video este rezervată membrilor.

Unde
Live online pe JURIDICE.ro

Când
Joi, 7 mai 2020, 14:00-14:45

Tematica
Cum să ne îmbrăcăm impecabil cu un buget optim
• În ce haine investim și cum economisim

Despre SARTO bespoke
SARTO bespoke este locul în care orice bărbat își poate defini stilul personal, găsind un echilibru între estetică, utilitate și confort.

În atelierul SARTO, croitori cu peste 30 de ani de experiență investesc peste 60 de ore de manoperă pentru realizarea unui costum impecabil.

Totodată, producători de țesături cu renume internațional și consilieri vestimentari cu peste 10 ani de activitate în domeniu completează experiența croitoriei autentice – bespoke.

Artizanii brandului SARTO bespoke, așa cum îl cunosc clienții în prezent, sunt Alexandru Drăgan și Matei Ladea.

Răspunsuri la întrebări
La înscriere, participanții sunt rugați să adreseze invitatului întrebări/solicitări de precizări, care vor fi analizate în cadrul atelierului.

ATELIERE JURIDICE


Vă rugăm să ne scrieți doar după ce consultați politica de confidențialitate. Datele dumneavoastră vor fi utilizate pentru a menține contactul cu dumneavoastră, nu în scop de marketing. Pentru a fi informați cu privire la evenimente pe care le considerăm interesante pentru juriști, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul nostru special dedicat evenimentelor.

Înscrieri, informații suplimentare și întrebări
Irina RrimaruIrina Rîmaru
Projects Director JURIDICE.ro
evenimente@juridice.ro

0764792895


Evenimente conexe